Instagram. Maak foto's en deel met de nummer één.

Schiet een foto met je Lumia, verander de look en feel met een filter en post hem op Instagram – zo simpel is dat. Je kunt ook rechtstreeks vanuit de app delen op Facebook, Twitter, Tumblr en Foursquare.

Instagram voor Lumia KSP
Download Instagram

Om de app te downloaden scan je de QR-code met je Lumia-toestel: druk gewoon op de zoekknop, selecteer het oogpictogram onder aan het scherm en houd je telefoon omhoog om de QR-code te scannen.

Buienradar

De Buienradar app vertelt je of er de komende uren regen in de lucht hangt, ja dan nee. Zo kan je op tijd je voorzorgen (lees: regenjas en paraplu) nemen!

buienradar

Whatsapp

Waarom zou je betalen om te sms’en als het ook gratis kan? Met Whatsapp verstuur je gratis berichten via 3G of WiFi en kan je gratis chatten, foto’s en videoberichten delen.

whatsapp

Leg de beste momenten in het leven vast

Hipstamatic Oggl is een community voor creatieve personen die hun leven met foto's willen vastleggen. De app biedt een totaal nieuwe manier om de prachtige vormgegeven filters in Hipstamatic te ervaren en brengt je in contact met de Hipstamatic-community en gelijkgestemde creatievelingen van over de hele wereld.