lumia_b2b_hero_2000x1000

'S WERELDS BESTE ZAKELIJKE SMARTPHONES

Nokia Lumia-smartphones met Windows Phone 8 zijn zakelijke smartphones zonder compromissen.

Bedrijfswaardig design.

Nokia Lumia combineert een elegant design met degelijke materialen voor een serie stijlvolle en krachtige zakelijke smartphones. Uitstekende signaalkwaliteit, Microsoft Office ingebouwd en toonaangevende accessoires maken Nokia Lumia de beste keuze voor een zakelijke smartphone.

Lumia_b2b_ksp1_1500x1500

Het echte Office en Outlook op je Nokia Lumia.

Dankzij het ingebouwde Microsoft Office en Outlook kun je documenten openen, bewerken en opslaan in Word, Powerpoint, Excel en OneNote zonder de oorspronkelijke opmaak kwijt te raken. Synchroniseer documenten en taken via SharePoint, Office365 en OneDrive.

lumia_b2b_ksp2_1500x1500

Navigatie in business class.

Met de HERE-apps navigeer je vol vertrouwen naar nieuwe plekken. Of je nu wandelt, rijdt of in het openbaar vervoer zit, HERE biedt de meest naadloze begeleiding van het ene reistraject naar het volgende.

lumia_b2b_ksp3_1500x1500

Beveiliging die geschikt is voor bedrijven.

De beveiliging van de Windows Phone 8 omvat onder meer beveiligd opstarten, wat ervoor zorgt dat het toestel alleen authentieke software draait. Zo zijn al de gegevens op je toestel steeds beschermd. Wachtwoordvergrendeling beschermt je toestel tegen onbevoegde toegang. Dit kan ook op afstand door je bedrijf worden ingesteld met behulp van apparaatbeheeroplossingen van toonaangevende leveranciers.

lumia_b2b_ksp4_1500x1500

Veilig browsen, veilige apps.

Surfen over internet en apps gebruiken is veilig met Nokia Lumia. De IE 10-browser en alle apps worden in hun eigen geïsoleerde kamers uitgevoerd. Hierdoor wordt het risico van ongewenste interactie met andere apps of functies kleiner. Nokia Lumia staat alleen de installatie van gecertificeerde apps toe, en dat betekent dat je toestel op een krachtige manier wordt beschermd tegen malware.

lumia_b2b_ksp5_1500x1500

Geweldige accessoires voor probleemloos zakendoen.

Onderweg werken gaat eenvoudiger met geweldige accessoires. Laad je Nokia Lumia draadloos op terwijl je een videogesprek op kantoor voert, neem gesprekken aan zonder je toestel op te nemen met fantastische Bluetooth-hoofdtelefoons of laad je toestel onderweg op met de Draadloze auto-oplader.

lumia_b2b_ksp6_1500x1500