Welkom bij Nokia Care Online Repair

Met Online Repair kan je snel en eenvoudig je Nokia toestel aanbieden voor een reparatie

Voordelen

• Gratis opgehaald en thuisbezorgd voor reparaties binnen garantie.

• Ook buiten garantie reparaties mogelijk met directe kostindicatie.

• Snelle doorlooptijd (8-10 dagen).

Let op: Online Repair is niet te gebruiken voor het aanbieden van een defect accessoire, neem hiervoor contract op met het punt van aankoop.

Door gebruik te maken van deze service accepteer je

• Dat deze service in opdracht van Nokia wordt verzorgd door Arvato Distribution GmbH.

• De algemene voorwaarden (PDF) en het privacy beleid (PDF) van Arvato distribution GmbH.

• Deelname aan een enquête om Nokia te helpen deze service te verbeteren.

> Aanmelden Nokia toestel

We zouden graag feedback ontvangen

Geef na afloop je feedback over onze website

Doe mee aan een korte enquête en vertel ons hoe je online ervaring was. Als je klaar bent met browsen, wordt er een vragenlijst geopend die je kunt invullen.

Klik pas op de knop als je klaar bent met bladeren

Als je de site verlaat, wordt er een enquête geopend.

Geef na afloop je feedback over onze website

Klik pas op de knop als je klaar bent met bladeren