Ondersteuning voor Nokia-apparaten krijgen na de overname door Microsoft

2520

Nokia Devices & Services is overgenomen door Microsoft. We willen u laten weten dat de mensen achter Nokia Care er nog steeds zijn en dat we de contactcentra en het reparatiekanaal blijven ondersteunen, zoals we ook onze klanten en consumenten blijven ondersteunen.

Het Nokia-bedrijf Devices & Services maakt het voor Microsoft mogelijk honderden miljoenen mensen van dienst te zijn en de voordelen van Windows-smartphones te bieden aan miljoenen nieuwe klanten thuis, op het werk en overal ertussenin. Wij blijven uw favoriete mobiele telefoons maken en blijven ook investeren in de toekomst: in nieuwe telefoons en services die een combinatie vormen van het beste wat Microsoft en Nokia te bieden hebben.

Belangrijke punten

Devices & Services van Nokia is overgenomen door Microsoft, maar uw garantie loopt gewoon door. Microsoft honoreert alle bestaande fabrieksgarantie van Nokia, waar van toepassing.

We hechten er nog steeds even veel aan klantenservice van wereldklasse te bieden. Voorlopig kunt u nog steeds op de gebruikelijke plaatsen alle hulp en ondersteuning krijgen die u nodig hebt voor uw Lumia-, Asha- en Nokia-apparaten: online bij www.nokia.com/support, bij contactcentra en bij Care Points.

FAQs

We zouden graag feedback ontvangen

Geef na afloop je feedback over onze website

Doe mee aan een korte enquête en vertel ons hoe je online ervaring was. Als je klaar bent met browsen, wordt er een vragenlijst geopend die je kunt invullen.

Klik pas op de knop als je klaar bent met bladeren

Bedankt!

Als je de site verlaat, wordt er een enquête geopend.

Geef na afloop je feedback over onze website

Klik pas op de knop als je klaar bent met bladeren

Bedankt!

Je ontvangt een enquête per e-mail.