Software-update voor Nokia Lumia met Windows Phone 8

Software update for Nokia Lumia with Windows Phone 8 Met Windows Phone 8 ondersteunt je Nokia Lumia nu draadloos Over the Air (OTA) updates, en is het bijwerken van je Nokia Lumia dus makkelijker dan ooit. Je hebt geen kabels of computer nodig. Download en installeer gewoon de update met je telefoon en een internetverbinding - het beste is via een Wi-Fi-verbinding.

Lees meer over de nieuwste voordelen voor jou

Compatibiliteit

Nokia Lumia 520, 620, 720, 810, 820, 822, 920, 925, 928 en 1020.

Ga voor meer informatie over de nieuwste update naar Hoofdpagina Support, en kies je telefoon.

Hoe kan ik mijn Nokia Lumia met Windows Phone 8 bijwerken?

Software-updates van Nokia en Microsoft kunnen veilig geïnstalleerd worden en je instellingen, apps, foto's en tekstberichten blijven bewaard

Software-updates zijn gratis, maar om de update te downloaden heb je een internetverbinding nodig; voor gegevensoverdracht worden kosten in rekening gebracht. Neem voor meer informatie over mogelijke kosten contact op met je netwerkprovider. Om de kosten te drukken, raden we je aan een WiFi-verbinding te gebruiken.

Je telefoon geeft een melding als er een update beschikbaar is.

Stap 1. Om de updates weer te geven en te installeren, tik je op de melding en volg je de instructies op je telefoon. Je kunt de update direct installeren, of de update uitstellen tot een geschikter tijdstip.

Stap 2. De update duurt waarschijnlijk 15-30 minuten, maar kan tot 60 minuten in beslag nemen. Tijdens de installatie van de update kun je je toestel niet gebruiken. Maak je geen zorgen als je telefoon tijdens het proces verschillende keren opnieuw start. Dat is heel normaal.

Stap 3. Update gelukt! Nu kun je je telefoon gebruiken en genieten van de nieuwe functies en de verbeterde ervaring.

Tip: Het is aan te raden een Wi-Fi-verbinding te gebruiken voor de update.

Bekijk de video en ontdek hoe je je telefoon kunt bijwerken

Hoe kan ik controleren of er updates voor mijn Nokia Lumia beschikbaar zijn?

De beschikbaarheid van updates is afhankelijk van je telefoon, regio en netwerkprovider.

Je telefoon zoekt iedere week automatisch naar updates. Als je een Wi-Fi-verbinding hebt, downloadt je telefoon de update zodra die beschikbaar is. Om de instellingen te wijzigen of handmatig te zoeken naar updates, tik je op Instellingen > Telefoon-update.

Hoe bereid ik een update voor?

• De omvang van een updatepakket kan meerdere megabytes zijn; het is daarom aan te raden een Wi-Fi-verbinding te gebruiken. Dit is ook ingesteld als standaardverbindingsmethode in je telefoon. Ga voor meer informatie over hoe je verbinding kunt maken en een Wi-Fi-verbinding kunt gebruiken naar de Microsoft ondersteuningspagina.
  • Voor je de update start, moet je zorgen dat de batterij van je telefoon voldoende opgeladen is. Als de batterij bijna leeg is, laad hem dan op voordat je de update start.
  • Controleer of de tijd en datum op je telefoon correct zijn ingesteld. Als deze niet juist zijn, kan je telefoon de updates niet installeren.
  • Maak voldoende ruimte op je telefoon vrij voor de update. Verwijder indien nodig een aantal apps of grotere items. Ga voor meer informatie naar de Microsoft ondersteuningspagina
  • Het is ook aan te raden een back-up te maken voordat je een software-update uitvoert. Ga voor meer informatie naar de Microsoft ondersteuningspagina

Wat moet ik doen als ik problemen heb met het installeren van een update?

Als de update niet gelukt is, blijft je telefoon gebruik maken van de vorige softwareversie en blijven je gegevens bewaard. Als je een foutmelding krijgt, schrijf hem dan op. Controleer aan de hand van deze informatie wat er fout gegaan is op de Microsoft ondersteuningspagina.

Als je geen oplossing voor jouw probleem vindt in bovenstaande informatie, kun je onze Discussiefora of de Microsoft ondersteuningspagina's raadplegen.

De gemiddelde score is 3.8 van 5 van totaal 84

We zouden graag feedback ontvangen

We zouden graag feedback ontvangen

Doe mee aan een korte enquête en vertel ons hoe je online ervaring was. Als je klaar bent met browsen, wordt er een vragenlijst geopend die je kunt invullen.

Zou je onze korte vragenlijst willen invullen?

We zouden graag feedback ontvangen

Zou je onze korte vragenlijst willen invullen?