Recenze a hodnocení pro Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720
Rated 4,5 out of 5 by 8 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Lumia 720 Já si nemůžu stěžovat, telefon pracuje jak má mám ho 3 měsíce a bez jediné vady, systém je naprosto parádní, bez záseku, funkčně nemůžu si stěžovat, za ty peníze super výbava a celkové zpracování je na úrovni.. Držím Nokii palce ať stále dělá tak kvalitní telefony :-) 10. říjen 2013
Rated 5 out of 5 by Perfektní telefon Telefon je perfektní. Od konstrukce, přes displej a výdrž baterie až po fotoaparát a výbavu. Doufám, že vývojáři začnou konečně uznávat i WP a tvořit více kvalitních aplikací. I když samotná Nokia jich má spoustu a velmi kvalitních. 15. říjen 2013
Rated 5 out of 5 by Super Přešel jsem z Androidu na Windows a jelikož jsem měl s nokií luxusní zkušenosti již z předchozích telefonů, tak jsem zvolil 720. Oproti Androidu balzám na nervy. Občas se mi sice zasekne, ale jak jsem se dočetl, tak to způsobují aplikace třetích stran. 18. březen 2014
Rated 5 out of 5 by lumia 720 po půl roce jsem se vrátil k WP a jsem okouzlen,display,barvy a hlavně stabilita. vyzkoušel jsem 2x android a1x jablíčko a už nikdy více. Jen ten app store by to chtělo trošku vylepšit.. 22. únor 2014
Rated 5 out of 5 by Váhal jsem až jsem málem prováhal Pro tenhle mobil už jsem byl rozhodnutý dávno, ale pořád jsem se nějak nemohl rozhoupat ke koupi. Hodně uživatelů si stěžovalo no všelijaké záseky, což mě trochu odrazovalo. Vzhledem k tomu, že se 720 přestala vyrábět, tak jsem na poslední chvíli vyškrábl v jedné zapadlé prodejně O2 poslední kousek. Po cca 2 měsících jsem se nesetkal ani s jedním zásekem a z mobilu jsem zatím nadšen. Pořád něco nového objevuji a nestačím se kolikrát divit. Vše svižně, nic se neseká. Většinu "nedodělků" WP řeší postupné aktualizace, takže ubývá věcí, které mě ze začátku nepříjemně zaskočily. I když se něco najde (např. absence 9-tlačítkové klávesnice či ovládání hlasitosti), tak v globálu jsem maximálně spokojen. Jedinou vadou na kráse je těch 512 MB operační paměti. Ne, že by to vadilo při normálním chodu telefonu, ale ve storu už jsem párkrát narazil na hlášku "Pro Váš telefon není k dispozici" :-( což zamrzí. Na druhé straně jsem obětováním paměti získal mobil s pořádnou kapacitou baterie (vydrží i tři dny), skvělým designem a podporou paměťovek (což u některých modelů lumia chybí). Jak říkám, celkové zatím velká spokojenost a doufám, že to tak zůstane. :-) 27. únor 2014
Rated 5 out of 5 Lumia 720 Naprostá spokojenost, krásnej a lehkej telefon, super systém, všechno funguje jak má. Aktualizace na Lumia Black paráda. 7. únor 2014
Rated 5 out of 5 by Dobrá změna za můj starý přístroj. Používal jsem telefon Nokia E52. Dobrý telefon s velkou výdrží baterie. Chtěl jsem však něco s větším displayem. Bohužel najít telefon s dobrou výdrží baterie se mi dlouho nedařilo. Pak jsem narazil na 720 a po pročtení recenzí jsem si ji pořídil. Telefon mám dva měsíce a jsem spokojený. Při běžném používání a hraní her (děti), mi telefon vydrží 3 dny. Pokud jsem na hry nesáhnul, běžné vyřídil několik telefonů a sms denně, několikrát se připojil k internetu, tak telefon držel i 6 dní. Chtělo by to trochu rozšířit STORE a vylepšit některé ovládání v telefonu (vyřešní WP 8.1), jinak bych jej nevyměnil za žádný jiný přístroj s Androidem. 5. květen 2014
Rated 1 out of 5 by Spatnné nastavovaní Po zakoupeni Lumie 720 jsem si uzival cca 1,5 mesice. Zhasnul displej.Reklamace byla vyrizena během 3 tydnu a ja opet stastnej ze mam konecne stroj na který jsem se tesil. Chyba lavky !!!!! Vydrzel pouze 1 tyden a opet dislej v p....... Razne a dusledne vsem -- NEDOPORUCUJI. 28. září 2013
1-8 z 8