Hvor finder jeg mit modelnavn?

Nokia Lumia-telefoner‎:

Gå til “Indstillinger” og derefter “Om”. “Telefoninformation” viser dig telefonens modelinformation, eksempelvis “Nokia Lumia 800”.

Andre Nokia-telefoner:

Indtast *#0000# på telefonens tastatur. Skærmen viser telefonens model og produktkode.

På ældre telefoner står disse numre skrevet på et hvidt mærkat under batteriet.

Alle telefoner og tilbehør:

Kontroller telefonens eller tilbehørets originale salgsemballage, kvittering eller eventuel kontrakt for at finde modelinformationen.