Softwareopdatering til Nokia Belle og Symbian

belle_swu3

Gratis softwareopdateringer fra Nokia betyder, at din telefon altid har opdateret batteriets levetid og apps, nye og bedre funktioner, nyeste versioner af Nokia-apps og services.

Du kan opdatere din telefon med Nokia Suitens software. Du skal have en computer med internetforbindelse og kompatibelt USB-kabel. På de fleste telefoner kan du også opdatere telefonen trådløst med app'en til softwareopdatering på din telefon. Med Over the Air (OTA)-opdateringer behøver du hverken ledninger eller computer, bare hent og installer opdateringen vha. din telefon og en internetforbindelse – det er bedst med en Wi-Fi-forbindelse.

Kompatibilitet

Nokia Belle og andre Symbian-telefoner (S60).

Få mere at vide om den seneste opdatering på Support - hovedside, og vælg din telefon.

Hvordan kan jeg opdatere min Nokia?

Det er nemt – du skal blot bruge telefonens softwareopdateringsprogram eller Nokia Suite til at hente den nyeste opdatering til din telefon. Softwareopdateringer fra Nokia kan sikkert installeres og dine indstillinger, apps, fotos og beskeder er sikrede. Men det anbefales at lave en sikkerhedskopiering inden opdateringen.

Softwareopdateringerne er gratis men for at hente en opdatering skal du have en internetforbindelse og der kan være dataudgifter forbundet med det. Få mere info om eventuelle udgifter ved at kontakte din netværksudbyder. Du kan holde dataudgiften nede ved at bruge en Wi-Fi-forbindelse eller Nokia Suite.

Opdatering ved brug af softwareopdateringsapp på din telefon

Trin 1. I de fleste telefoner:

• Vælg Menu > Programmer > (Værktøjer >)  Softwareopdatering

Trin 2. Vælg de opdateringer som du vil installere og følg vejledningen vist på din telefon.

Råd: Vi anbefaler du bruger en Wi-Fi-forbindelse til opdateringen.

Se videoen om hvordan, du opdaterer din telefon trådløst

Opdatér med Nokia Suite

Software update step 1 Trin 1.

For at opdatere telefonen skal du have Nokia Suite-softwaren på din computer.

Hent Nokia Suite

Software update step 2 Trin 2.

Tilslut din telefon til din computer med et USB-kabel.

Software update step 3 Trin 3.

Start Nokia Suite og vælg Værktøjer > Softwareopdatering Vælg de opdateringer du ønsker at hente og vælg Installer

Inden opdateringen skal du bruge Nokia Suite til at sikkerhedskopiere din telefon, så du kan være sikker på, at dine kontakter, beskeder, kalendernoter, opgaver, web-feeds og andre vigtige ting sikkerhedskopieres. Indholdet af din telefons hukommelse og hukommelseskort, f.eks. fotos og videoer, er sikre og påvirkes ikke af opdateringen.

Se videoen om hvordan, du opdaterer din telefon med Nokia-software

I videoen bruger vi Nokia N8 men vejledninger gælder forskellige Nokia-telefoner.

Hvordan kan jeg se, om der er opdateringer til min telefon?

Opdateringens tilgængelighed kan afhænge af f.eks. din telefonmodel, område og netværksudbyder. Der er 2 måder at finde ud af, om der er nye softwareopdateringer til din telefon:

1. Brug softwareopdateringsprogrammet i din telefon til at kontrollere for nye opdateringer. Du kan også indstille programmet til at søge efter nye opdateringer automatisk.

2. Nokia Suite giver dig besked om nye softwareopdateringer, når du tilslutter din telefon til din PC.

Hvordan forbereder jeg en opdatering?

• Vi anbefaler også, at du laver en sikkerhedskopi inden en softwareopdatering med Nokia Suite.
  • Ved opdatering med softwareopdateringsprogrammet kan størrelsen af en opdatering være flere megabytes så vi anbefaler, at du bruger en Wi-Fi-forbindelse;
  • Kontroller at din telefon er indstillet til korrekt dato og tid. Hvis datoen eller tiden er indstillet forkert, kan din telefon ikke tilgå opdateringerne.
  • Før du starter en opdatering, så sørg for at telefonens batteri er opladt tilstrækkeligt. Hvis batteriniveauet er for lavt, så oplad telefonen før du starter opdateringen.
  • Sørg for der er nok plads på din telefon til opdateringen. Fjern evt. apps eller indhold der fylder meget.
  • Efter opdateringer kan du downloade apps igen fra Nokia Store (søg efter dem i app-kataloget eller i ‘Mine ting’).

Hvad hvis jeg har problemer med at installere en opdatering?

Hvis du har problemer under softwareopdateringer, kan du prøve at løse dem med vores diskussionsforum.

Gennemsnitlig vurdering er 3.5 ud af 5 fra i alt 8

Vi vil gerne høre din mening

Vi vil gerne høre din mening

Besvare en kort undersøgelse om din oplevelse online. Når du er færdig med at browse, kan du besvare undersøgelsen

Vil du svare på en kort undersøgelse?

Tak!

Undersøgelsen starter, når du forlader sitet.

Vi vil gerne høre din mening

Vil du svare på en kort undersøgelse?

Tak!

Undersøgelsen sendes med e-mail.