Originalbatterier

Beskyt din telefon - sørg for kun at bruge originale Nokia batterier.

Du for mest ud af din Nokia telefon, hvis du sørger for altid at købe et originalt Nokia-batteri fra en pålidelig Nokia-autoriseret forhandler.

Nokia tilbyder to typer batterier:

• Batterier med hologrammærkat
  • Batterier uden hologrammærkat

Hvis du bruger et batteri med hologrammærkat, skal du læse vejledningen herunder for at bekræfte, at dit batteri er et originalt Nokia-batteri.

Hvis du er usikker på, om det er et originalt batteri, bedes du følge anvisningerne herunder:

Tjek logoet
Se på hologrammærkatet. Du skulle kunne se Nokia Original Enhancements-logoet.

Tjek prikkerne
Vinkl hologrammet, så du kan tjekke prikkerne: til venstre, højre, nederst og øverst på logoet skulle du kunne se henholdsvis én, to, tre og fire prikker.

Hold op med at bruge batteriet
Et uoriginalt batteri kan give nedsat ydelse og skade enheden. Det kan også gøre garantien ugyldig.

Returnér batteriet
Hvis der er tvivl om, at det er et originalt batteri, bør du returnere det til det sted, du købte det.

Giv os besked
Hjælp os med at forhindre at uoriginale batterier sælges som originale ved at sende en e-mail til brandprotection@nokia.com.

Vi vil gerne høre din mening

Når du er færdig, så giv feedback om vores websted

Besvare en kort undersøgelse om din oplevelse online. Når du er færdig med at browse, kan du besvare undersøgelsen

Klik på knappen nedenfor, når du er færdig med at browse

Tak!

Undersøgelsen starter, når du forlader sitet.

Når du er færdig, så giv feedback om vores websted

Klik på knappen nedenfor, når du er færdig med at browse

Tak!

Undersøgelsen sendes med e-mail.