3 enkle trin til at genbruge din gamle telefon

Aflever altid brugte elektronikprodukter, batterier og emballage til det rigtige afleveringssted. På den måde kan du hjælpe med at forhindre ukontrolleret bortskaffelse af affald og fremme genbrug af materialer.

recycle_1 Kom dig over din gamle telefon

Det kan være hårdt at sige farvel til din gamle telefon, men det er besværet værd. Hvis alle mobiltelefon-ejere blot sendte én telefon til genbrug, kunne vi tilsammen spare næsten 240.000 tons råmaterialer.

recycle_2 Sikkerhedskopier dine lagrede medier

Det er helt sikkert at indlevere din gamle telefon til genbrug via Nokia. Ingen data fra telefonen bliver brugt eller gemt. Vi anbefaler, at du gemmer dine kontakter, sms'er, fotos, musik og videoer på din computer, før du bruger telefonen sidste gang. (Vejledningen er her.)

recycle_3 Slip din gamle telefon løs - genbrug den!

Fjern blot det gamle SIM-kort og aflever telefonen på den nærmeste genbrugsstation. Så let er det! Vi kan også genbruge din gamle oplader, dit tilbehør og dine batterier.

Er der ikke et indsamlingssted i nærheden, så kan du aflevere din telefon på et kommunalt indsamlingssted for elektronik.

Få mere at vide om Nokia og bæredygtighed

Gennemsnitlig vurdering er 3.2 ud af 5 fra i alt 52

Vi vil gerne høre din mening

Når du er færdig, så giv feedback om vores websted

Besvare en kort undersøgelse om din oplevelse online. Når du er færdig med at browse, kan du besvare undersøgelsen

Klik på knappen nedenfor, når du er færdig med at browse

Tak!

Undersøgelsen starter, når du forlader sitet.

Når du er færdig, så giv feedback om vores websted

Klik på knappen nedenfor, når du er færdig med at browse

Tak!

Undersøgelsen sendes med e-mail.