Softwareopdatering til Nokia N9

Software update for Nokia N9

Hold øje med opdateringsmeddelelser og opdater din telefon og nyd alle fordelene! Gratis softwareopdateringer fra Nokia så din telefon altid er opdateret med den bedste ydeevne, nye og bedre funktioner og de nyeste versioner af apps og services. Med Over the Air (OTA)-opdateringer behøver du hverken ledninger eller computer, bare hent og installer opdateringen vha. din telefon og en internetforbindelse – det er bedst med en Wi-Fi-forbindelse.

Kompatibilitet

Nokia N9

Hvordan kan jeg opdatere min N9-telefon?

Softwareopdateringer fra Nokia kan sikkert installeres og dine indstillinger, apps, fotos og beskeder er sikrede. Men det anbefales at lave en sikkerhedskopiering inden opdateringen.

Softwareopdateringerne er gratis men for at hente en opdatering skal du have en internetforbindelse og der kan være dataudgifter forbundet med det. Få mere info om eventuelle udgifter ved at kontakte din netværksudbyder. Du kan holde dataudgiften nede ved at bruge en Wi-Fi-forbindelse.

Trin 1. Din telefon giver dig besked i begivenhedsvisningen, når der er opdateringer til din telefonsoftware eller til enkelte apps. Se og installer opdateringerne ved at trykke på meddelelsen og følg vejledningen, der vises på din telefon. Du kan installere opdateringen med det samme eller vente til et tidspunkt, der passer dig bedre. Men det anbefales at lave en sikkerhedskopiering inden opdateringen.

Trin 2.Opdateringen tager ca. 15-30 minutter og du må ikke bruge telefonen, mens opdateringen installeres.

Trin 3.Opdatering udført! Nu kan du bruge din telefon og opleve de nye funktioner og den forbedrede oplevelse.

Råd: Vi anbefaler du bruger en Wi-Fi-forbindelse til opdateringen.

Se videoen om hvordan, du opdaterer din telefon

Hvordan kan jeg se, om der er opdateringer til min telefon?

Opdateringens tilgængelighed kan afhænge af f.eks. din telefonmodel, område og netværksudbyder.

Hold dig opdateret med softwareopdateringsikonet i begivenhedsvisningen, det vises når der er en ny opdatering.

Søg efter opdateringer manuelt

1. Vælg Indstillinger > Programmer > Administrer programmer .

2. Åbn fanen Opdateringer for at se alle tilgængelige opdateringer og følg vejledningen på skærmen

Hvordan forbereder jeg en opdatering?

• Vi anbefaler, at du sikkerhedskopierer din telefon inden en softwareopdatering, enten i telefonhukommelsen eller via computeren med Nokia Suite. Installer Nokia Suite.
  • Størrelsen af en opdatering kan være flere megabytes så vi anbefaler, at du bruger en Wi-Fi-forbindelse til at hente opdateringen;
  • Før du starter en opdatering, så sørg for at telefonens batteri er opladt tilstrækkeligt. Hvis batteriniveauet er for lavt, så oplad telefonen før du starter opdateringen.
  • Kontroller at din telefon er indstillet til korrekt dato og tid. Hvis datoen eller tiden er indstillet forkert, kan din telefon ikke tilgå opdateringerne.
  • Sørg for der er nok plads på din telefon til opdateringen. Fjern evt. apps eller indhold der fylder meget.

Hvad hvis jeg har problemer med at installere en opdatering?

Hvis du har problemer under softwareopdateringer, kan du prøve at løse dem med vores diskussionsforum.

Gennemsnitlig vurdering er 2.6 ud af 5 fra i alt 5

Vi vil gerne høre din mening

Vi vil gerne høre din mening

Besvare en kort undersøgelse om din oplevelse online. Når du er færdig med at browse, kan du besvare undersøgelsen

Vil du svare på en kort undersøgelse?

Tak!

Undersøgelsen starter, når du forlader sitet.

Vi vil gerne høre din mening

Vil du svare på en kort undersøgelse?

Tak!

Undersøgelsen sendes med e-mail.