Du finder serienummeret (IMEI) på en af følgende måder:

• Har du en Lumia-telefon, så vælg Indstillinger > om > mere information og find dit serienummer (IMEI).
  • Se på eller ved siden af SIM-porten
  • Tast *#06# på din telefon. Nogle telefoner vil vise serienummeret, når koden indtastes.
  • Hvis din telefon har et udtageligt batteri, så sluk den og tag batteriet ud. Serienummeret (IMEI) er trykt på den hvide mærkat inde i telefonen.
  • Du kan altid se dit serienummer (IMEI) på originalemballagen til din telefon.
  • Se dokumentation på købet/kvitteringen/kontrakten.
  • Kontakt din serviceudbyder.

Serienummeret kan indeholde følgende bogstaver ESN, IMEI eller MEID
Eksempel (alle bogstaver skal være med stort):
ESN: 12345678912 (11 tal)
IMEI: 123456789123456 (15 tal)
MEID HEX: 123A456B789C123 (14 eller 15 tegn)

Bemærk

• Dette værktøj er kun til Nokia telefoner; ikke til tilbehør og batterier.
  • Indtast serienummer uden streger.