Nokia Asha -laitteen ohjelmistopäivitys

Ashas_swu Nokian ohjelmistopäivitys Asha- ja Series 40 -puhelimiin tuo uusia ominaisuuksia ja parannuksia, joiden avulla voit käyttää puhelintasi entistäkin monipuolisemmin.

Puhelimesi päivittäminen on helppoa – katso ohjeet alta.

Yhteensopivuus

Nokian Asha- ja Series 40 -puhelimet.

Kuinka voin päivittää Nokia-puhelimeni?

Langaton päivitys (OTA)

Voit päivittää Nokia Asha- tai Series 40 -puhelimesi langattomasti OTA-päivityksellä. OTA-päivitysten ansiosta et tarvitse enää johtoja tai tietokonetta – lataa ja asenna päivitys puhelimellasi suoraan internetistä.

Katso video-opas puhelimesi päivittämiseksi langattomasti

Vaihe 1. Useimmat puhelimet:

• Valitse Valikko Sovellukset > Puhelin > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Valitse "downl. phone sw". Puhelin näyttää ilmoituksen, jos päivitys on saatavilla. Jos uusi päivitys löytyy, asenna se noudattamalla puhelimen näytössä näkyviä ohjeita.

Päivityksen jälkeen voit tarkistaa puhelimesi nykyisen ohjelmistoversion näppäilemällä *#0000#. Päivityksiä saattaa olla saatavilla useita peräkkäisiä, joten sinun on ehkä toistettava asennusvaiheet asentaaksesi uusimman ohjelmistoversion.

Vinkki: Kustannusten välttämiseksi suosittelemme, että käytät WLAN-yhteyttä tai Nokia Suitea. Nokian ohjelmistopäivitykset ovat ilmaisia, mutta niiden lataaminen OTA-menetelmällä edellyttää internet-yhteyden, josta voi aiheutua tiedonsiirtokuluja. Lisätietoja mahdollisista tiedonsiirtokuluista saat palveluntarjoajaltasi.

Päivitys Nokia Suitella

Useimmat Asha- ja Series 40 -puhelimet voidaan päivittää myös Nokia Suitella. Nokia Suitella päivitystä varten tarvitset internet-yhteydellä varustetun tietokoneen ja yhteensopivan USB-kaapelin.

Katso video-opas puhelimesi päivittämiseksi Nokia Suitella

Software update step 1 Vaihe 1.

Puhelimen päivittämiseksi tietokoneessasi on oltava Nokia Suite -ohjelmisto.

Lataa Nokia Suite

Software update step 2 Vaihe 2.

Yhdistä puhelimesi tietokoneeseesi yhteensopivalla USB-kaapelilla.

Software update step 3 Vaihe 3.

Käynnistä Nokia Suite ja valitse Työkalut > Ohjelmistopäivitys. Valitse ladattava päivitys ja paina Asenna-painiketta.

Huomautus: Jotkin puhelimet, kuten Nokia 110, Nokia 111, Nokia 112, Nokia 113, Nokia 114, Nokia 206, Nokia 301, Asha 205 ja Asha 210, eivät tue ohjelmistopäivityksiä tai varmuuskopiointia Nokia Suiten avulla. Näissä puhelinmalleissa on käytettävä OTA-päivitystä.

Saatavilla olevien ohjelmistopäivitysten tarkistaminen

Päivityksen saatavuus voi vaihdella puhelinmallin, alueen ja palveluntarjoajan mukaan. Puhelimeen saatavilla olevista päivityksistä saa tietoa kahdella eri tavalla:

1. Valitse puhelimessasi Valikko > Asetukset > Puhelin > Ohjelmistopäivitys ja valitse sitten "downl. phone sw" uusien päivitysten tarkistamiseksi. auto SW update -valikosta voit myös asettaa sovelluksen etsimään uusia päivityksiä automaattisesti.

2. Nokia Suite ilmoittaa tällöin automaattisesti uusista ohjelmistopäivityksistä, kun kytket puhelimesi tietokoneeseen.

Päivityksen valmistelu

• Suosittelemme, että luot varmuuskopion Nokia Suitella tai valitsemalla puhelimestasi "Asetukset > synkronoi varmuuskopioi > luo varmuuskopio" ennen ohjelmistopäivityksen käynnistämistä. Varmuuskopion luominen puhelimella edellyttää muistikortin.
  • OTA-päivityspaketti voi olla kooltaan useita megatavuja, joten suosittelemme, että se ladataan WLAN-yhteydellä.
  • Varmista, että puhelimessasi on asetettu oikea aika ja päivämäärä. Jos päivämäärä tai aika on väärä, puhelimesi ei voi käyttää päivityksiä.
  • Varmista ennen päivityksen käynnistämistä, että puhelimen akussa on riittävästi virtaa. Jos akun varaustaso on matala, lataa akku ennen päivityksen käynnistämistä.
  • Varmista, että puhelimessasi on riittävästi tilaa päivitykselle. Poista tarvittaessa joitakin sovelluksia tai muita suuria kohteita, tai siirrä ne muistikortille.
  • Päivityksen jälkeen voit ladata sovellukset uudelleen Nokia Kaupasta.

Onko sinulla ongelmia päivityksen asentamisessa?

Jos sinulla on ongelmia ohjelmistopäivityksen asennuksessa, voit yrittää ratkaista ne keskusteluyhteisömme avulla.

Keskimääräinen arvio on 3.5/5 yhteensä 116 arviosta