Nokia-laitteen tuki Microsoft-kaupan jälkeen

2520

Microsoft on ostanut Nokian Devices & Services -liiketoiminnan. Vakuutamme, että Nokia Care -toiminnoista vastaavat henkilöt jatkavat työtään ja että jatkamme asiakaspalvelukeskusten ja korjaustoimintojen tukemista sekä olemme edelleen sitoutuneita tukemaan asiakkaitamme ja kuluttajia.

Nokian Devices & Services -liiketoiminta tarjoaa Microsoftille mahdollisuuden palvella satoja miljoonia ihmisiä ja tuoda Windows-älypuhelinten edut miljoonille uusille asiakkaille kotona, työpaikalla ja kaikkialla muuallakin. Jatkamme rakastamienne matkapuhelinten rakentamista ja samalla sijoitamme tulevaisuuteen, uusiin puhelimiin ja palveluihin, jotka yhdistävät Microsoftin ja Nokian parhaat puolet.

Avainkohdat

Microsoft on ostanut Nokian Devices & Services -liiketoiminnan, mutta takuu jatkuu normaalisti. Microsoft kunnioittaa kaikkia Nokian nykyisiä valmistajan takuita soveltuvasti.

Olemme yhtä sitoutuneita maailmanluokan asiakaspalveluun kuin aina ennenkin. Toistaiseksi saat kaiken Lumia-, Asha- ja Nokia-laitteille tarvitsemasi avun ja tuen tavallisista paikoista: verkossa osoitteesta www.nokia.com/support, asiakaspalvelukeskuksista ja Care-pisteistä.

Usein kysytyt kysymykset