Mistä löydän mallinimen?

Nokia Lumia -puhelimet:

Siirry kohtaan "Asetukset" ja valitse "tietoa". "Puhelimen tiedot" näyttää puhelimesi mallitiedot, esimerkiksi "Nokia Lumia 800".

Muut Nokia-puhelimet:

Kirjoita *#0000# puhelimesi näppäimistöllä. Näyttöön tulee puhelimesi malli ja tuotekoodi.

Vanhemmissa puhelinmalleissa nämä numerot on painettu akun alla sijaitsevaan valkoiseen etikettiin.

Kaikki puhelimet ja lisälaitteet:

Tarkista laitemalli puhelimen tai lisälaitteen alkuperäisestä myyntipakkauksesta, kuitista, tai sopimusasiakirjoista.