Alkuperäiset akut

Suojaa puhelimesi – käytä alkuperäisiä Nokia-akkuja.

Nokia-puhelimesi parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi käytä vain alkuperäisiä Nokia-akkuja, jotka on ostettu Nokian valtuuttamasta luotettavasta liikkeestä.

Nokian valikoimassa on kaksi eri akkutyyppiä:

• Akku, jossa hologrammietiketti
  • Akku ilman hologrammietikettiä

Jos käytössä on hologrammietiketillä varustettu akku, varmista oheisten ohjeiden mukaisesti, että se on alkuperäinen Nokia-akku.

Jos sinulla on epäilyksiä akun aitoudesta, toimi seuraavasti:

Tarkista logo
Katso hologrammietikettiä. Siinä tulee näkyä Nokia Original Enhancements -logo.

Tarkista pisteet
Katso hologrammia eri kulmista ja tarkista pisteet: logon vasemmalla ja oikealla puolella sekä ylä- ja alapuolella tulee näkyä vastaavasti yksi, kaksi, kolme ja neljä pistettä.

Älä käytä akkua
Muu kuin alkuperäinen akku voi heikentää puhelimen suorituskykyä ja aiheuttaa vaurioita. Se voi myös poistaa takuun voimassaolon.

Vie akkusi tarkastettavaksi
Käy paikallisessa Nokia Care Point -liikkeessä ja tarkastuta akku. Etsi lähin Nokia Care Point.

Palauta akku
Jos Nokia Care Point ei voi vahvistaa akun aitoutta, palauta se ostopaikkaan.

Kerro meille
Auta estämään muiden kuin aitojen Nokia-akkujen myyminen alkuperäisakkuina lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen brandprotection@nokia.com.