Nokia N9 -laitteen ohjelmistopäivitys

Software update for Nokia N9

Tarkkaile päivitysilmoituksia ja pidä puhelimesi aina ajan tasalla! Nokian ilmaiset ohjelmistopäivitykset varmistavat, että puhelimesi toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla. Ne voivat esimerkiksi parantaa akkukestoa, tuoda käyttöösi uusia ja parannettuja sovelluksia ja toimintoja, sekä sovellusten ja palvelujen uusimmat versiot. OTA-päivitysten ansiosta et tarvitse enää johtoja tai tietokonetta – lataa ja asenna päivitys puhelimellasi suoraan internetistä (WLAN-yhteys toimii parhaiten).

Yhteensopivuus

Nokia N9

Kuinka voin päivittää N9-puhelimeni?

Nokian ohjelmistopäivitysten asentaminen on turvallista – asetuksesi, sovelluksesi, valokuvasi ja tekstiviestisi pysyvät turvallisesti tallessa. Suosittelemme kuitenkin, että luot varmuuskopion ennen ohjelmistopäivityksen käynnistämistä.

Ohjelmistopäivitykset ovat ilmaisia, mutta niiden lataaminen edellyttää internet-yhteyden, josta voi aiheutua tiedonsiirtokuluja. Lisätietoja mahdollisista tiedonsiirtokuluista saat palveluntarjoajaltasi. Kustannusten välttämiseksi suosittelemme, että käytät WLAN-yhteyttä.

Vaihe 1.Puhelimesi Tapahtumat-näkymästä näet, jos puhelimen ohjelmistoon tai yksittäisiin sovelluksiin on saatavilla päivityksiä. Tarkistaaksesi ja asentaaksesi päivitykset sinun tarvitsee ainoastaan napauttaa huomautusviestiä ja noudattaa puhelimen näytössä näkyviä ohjeita. Voit asentaa päivityksen välittömästi tai myöhemmin, kun se sopii sinulle parhaiten. Suosittelemme, että luot varmuuskopion ennen ohjelmistopäivityksen käynnistämistä.

Vaihe 2.Päivityksen asentaminen kestää noin 15–30 minuuttia. Puhelinta ei voi käyttää asennuksen aikana.

Vaihe 3.Päivitys onnistui! Voit nyt käyttää puhelintasi ja nauttia sen uusista ominaisuuksista.

Vinkki: Suosittelemme, että lataat päivityksen WLAN-yhteydellä.

Katso video-opas puhelimesi päivittämiseksi

Kuinka voin tarkistaa, onko puhelimeeni saatavilla päivityksiä?

Päivityksen saatavuus vaihtelee puhelinmallin, alueen ja palveluntarjoajan mukaan.

Tarkkaile Tapahtumat-näkymän ohjelmistopäivityskuvaketta, joka tulee näkyviin aina, kun uusia päivityksiä on saatavilla.

Tarkista päivitykset manuaalisesti

1. Valitse Asetukset > Sovellukset > Hallitse sovelluksia.

2. Avaa Päivitykset-välilehti nähdäksesi saatavilla olevat päivitykset, ja noudata sitten näytössä näkyviä ohjeita

Miten päivitykseen pitää valmistautua?

• Suosittelemme, että luot puhelimen muistiin tai tietokoneesi Nokia Suitella varmuuskopion ennen ohjelmistopäivityksen käynnistämistä. Asenna Nokia Suite.
  • Päivityspaketti voi olla kooltaan useita megatavuja, joten suosittelemme, että se ladataan WLAN-yhteydellä.
  • Varmista ennen päivityksen käynnistämistä, että puhelimen akussa on riittävästi virtaa. Jos akun varaustaso on matala, lataa akku ennen päivityksen käynnistämistä.
  • Varmista, että puhelimessasi on asetettu oikea aika ja päivämäärä. Jos päivämäärä tai aika on väärä, puhelimesi ei voi käyttää päivityksiä.
  • Varmista, että puhelimessasi on riittävästi tilaa päivitykselle. Poista tarvittaessa joitakin sovelluksia tai muita suuria kohteita.

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja kerro meille mielipiteesi verkkokokemuksestasi. Kyselyikkuna avautuu, kun poistut sivustosta.

Haluaisitko vastata lyhyeen kyselyymme?

Anna meille palautetta

Haluaisitko vastata lyhyeen kyselyymme?