Ohjelmistopäivitys Nokia Lumialle (Windows Phone 8)

Software update for Nokia Lumia with Windows Phone 8 Windows Phone 8 tuo Nokia Lumiaasi nyt langattomat päivitykset (OTA), joten Nokia Lumia -puhelimesi päivittäminen on entistäkin helpompaa. Et tarvitse enää johtoja tai tietokonetta – lataa ja asenna päivitys puhelimellasi suoraan internetistä (WLAN-yhteys toimii parhaiten).

Lue lisää uusimmista eduista

Yhteensopivuus

Nokia Lumia 520, 620, 720, 810, 820, 822, 920, 925, 928 ja 1020.

Lue lisää laitteeseesi saatavilla olevista päivityksistä vierailemalla tuen aloitussivulla ja valitsemalla puhelinmallisi.

Miten voin päivittää Nokia Lumia -puhelimeni?

Nokian ja Microsoftin ohjelmistopäivitysten asentaminen on turvallista – asetuksesi, sovelluksesi, valokuvasi ja tekstiviestisi pysyvät turvallisesti tallessa.

Ohjelmistopäivitykset ovat ilmaisia, mutta niiden lataaminen edellyttää internet-yhteyden, josta voi aiheutua tiedonsiirtokuluja. Lisätietoja mahdollisista tiedonsiirtokuluista saat palveluntarjoajaltasi. Kustannusten välttämiseksi suosittelemme, että käytät WLAN-yhteyttä.

Puhelimesi ilmoittaa sinulle, kun päivitys on saatavilla.

Vaihe 1. Tarkistaaksesi ja asentaaksesi päivitykset sinun tarvitsee ainoastaan napauttaa huomautusviestiä ja noudattaa puhelimen näytössä näkyviä ohjeita. Voit asentaa päivityksen välittömästi tai myöhemmin, kun se sopii sinulle parhaiten.

Vaihe 2. Päivityksen asennus kestää yleensä 15–30 minuuttia, mutta siinä voi kestää jopa 60 minuuttia. Et voi käyttää puhelinta päivityksen asennuksen aikana. Puhelin saattaa käynnistyä uudelleen useita kertoja päivitysprosessin aikana – se on täysin normaalia.

Vaihe 3. Päivitys onnistui! Voit nyt käyttää puhelintasi ja nauttia sen uusista ominaisuuksista.

Vinkki: Suosittelemme, että lataat päivityksen WLAN-yhteydellä.

Katso video-opas puhelimesi päivittämiseksi

Kuinka voin tarkistaa, onko Nokia Lumia -puhelimeeni saatavilla päivityksiä?

Päivityksen saatavuus voi vaihdella puhelinmallin, alueen ja palveluntarjoajan mukaan.

Puhelimesi tarkistaa automaattisesti päivitykset viikoittain. Jos käytössä on WLAN-yhteys, puhelimesi lataa päivityksen, kun se on saatavilla. Voit muuttaa asetuksia tai tarkistaa päivitykset manuaalisesti napauttamalla Asetukset > Puhelimen päivitys.

Miten päivitykseen pitää valmistautua?

• Päivityspaketti voi olla kooltaan useita megatavuja, joten suosittelemme, että se ladataan WLAN-yhteydellä; se on myös oletusyhteysmenetelmä puhelimessasi. Lisätietoja WLAN-yhteyden muodostamisesta ja käyttämisestä saat Microsoftin tukisivulta.
  • Varmista ennen päivityksen käynnistämistä, että puhelimen akussa on riittävästi virtaa. Jos akun varaustaso on matala, lataa akku ennen päivityksen käynnistämistä.
  • Varmista, että puhelimessasi on asetettu oikea aika ja päivämäärä. Jos päivämäärä tai aika on väärä, puhelimesi ei voi käyttää päivityksiä.
  • Varmista, että puhelimessasi on riittävästi tilaa päivitykselle. Poista tarvittaessa joitakin sovelluksia tai muita suuria kohteita. Lue lisää Microsoftin tukisivulta.
  • Suosittelemme myös, että luot varmuuskopion ennen ohjelmistopäivityksen käynnistämistä. Lue lisää Microsoftin tukisivulta.

Mitä jos minulla on vaikeuksia päivityksen asennuksessa?

Jos päivitys epäonnistuu, puhelimesi säilyttää aiemman ohjelmistoversion ja tietosi pysyvät tallessa. Jos esiin tulee vikakoodi, merkitse se muistiin. Sen avulla voit tarkistaa Microsoftin tukisivulta, mikä meni pieleen.

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi yllä olevista tiedoista, voit etsiä tietoa myös keskusteluista tai Microsoftin tukisivuilta.