Jos olet aikeissa lähettää puhelimesi korjattavaksi, kokeile ensin näitä helppoja korjauksia. Niillä voit ratkaista ongelman ja säästää siten aikaa ja vaivaa.

easyfix1 Helppo korjaus 1: käynnistä puhelimesi uudelleen

Paina virtapainiketta ja pidä sitä painettuna vähintään 8 sekuntia. Puhelin sammuu. Käynnistä sitten puhelin uudestaan painamalla virtapainiketta ja pitämällä sitä painettuna, kunnes puhelin värähtää.

easyfix2 Helppo korjaus 2: Lataa puhelimesi akku

Varmista, että käytät yhteensopivaa USB-laturia puhelimen akun lataamiseen.
Kytke ensin USB-kaapeli laturiin ja laturi pistorasiaan, ja kytke sitten USB-kaapelin micro-USB-liitin puhelimeen.
Kun puhelimen akku on ladattu täyteen, irrota laturi ensin puhelimesta ja sitten pistorasiasta.

easyfix3 Helppo korjaus 3: Palauta oletusasetukset

Ennen kuin palautat puhelimesi oletusasetukset, suosittelemme, että varmuuskopioit yhteystiedot ja muun henkilökohtaisen sisällön.
Valitse: Asetukset > Palauta > Palauta asetukset.
Kirjoita suojakoodi, jos puhelin pyytää sitä. Kun alkuperäisasetukset on palautettu, puhelin sammuu ja käynnistyy uudelleen.

Ohjelmistopäivitys

Ohjelmistopäivitys saa usein puhelimesi toimimaan jälleen sujuvasti.

Katso ohjeet ohjelmiston päivittämiseksi