Nokia Photo Transfer Mac-tietokoneille

Tämän ohjelmiston avulla voit siirtää valokuvia ja videoita Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustetun Nokia Lumia -puhelimen ja Mac-tietokoneen tai kannettavan Mac OS -tietokoneen välillä

• Liitä Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustettu Nokia Lumia Mac OS -tietokoneeseen ja siirrä valokuvia ja videoita laitteiden välillä
  • Siirrä normaaleja valokuvia ja videoita sekä Nokia Camera-, Nokia Pro Camera-, Nokia Smart Camera-, Nokia Cinemagraph- tai Älykäs kuva -sovelluksella kuvattuja erikoistyyppisiä valokuvia ja videoita
  • Jos puhelimesi tukee Digital Negative (DNG) -tallennusta, voit myös siirtää DNG-kuvatiedostoja puhelimesta Mac-tietokoneeseen jatkokäsittelyä varten
  • Tuetut Mac-käyttöjärjestelmät: 10.7 (Lion), 10.8 (Mountain Lion) ja 10.9 (Mavericks)
  • Tuetut tiedostomuodot: .jpg, .npo, .nar, .mp4 ja .dng