Lähetä meille sähköpostia

Lähetä meille sähköpostia (vain asiakasvalitukset)

Mikäli haluat tietoja liittyen Lumia 2520 (AC-300)–laturiin, lähetä meille yhteystietosi mukaanlukien postiosoitteesi alla olevalla lomakkeella.

Tämä sähköpostilomake on tavallisesti vain asiakasvalituksia varten. Emme pysty vastaamaan yleisiin tai korjaukseen liittyviin kyselyihin, joten käytä yllä olevaa tukilinkkiä, jos tarvitset tukea näillä osa-alueilla.

Ennen kuin otat meihin yhteyttä Nokia-tilisi palauttamiseksi, kokeile käyttää salasanan palautusta vierailemalla osoitteessa https://account.nokia.com ja valitsemalla Unohtunut salasana. Jos tarvitset erityisesti Marketplaceen liittyvää tukea, vieraile Windows Phone -verkkosivustolla.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.