Soita meille

Aukioloajat: maanantaista perjantaihin kello 9-17 (paitsi juhlapyhinä) 0600 98765 (1,49 EUR/min+pvm/mpm).

Ennen kuin soitat
Pidä seuraavat tiedot saatavilla nopeuttaaksesi puhelusi käsittelyä:

Mikäli mahdollista, soita meille muusta puhelimesta kuin siitä, mitä puhelu koskee, jotta vikaa voidaan etsiä puhelimesta suoraan puhelun aikana.

Etsi laitteesi sarjanumero (IMEI) yhdellä seuraavista tavoista:

• Jos sinulla on Lumia-puhelin, valitse Asetukset Tietoja Lisätietoja, ja etsi sarjanumero (IMEI)
  • Katso puhelimen SIM-korttipaikasta tai sen sivusta.
  • Kirjoita *#06# puhelimeesi. Jotkin puhelimet näyttävät sarjanumeron, kun tämä koodi kirjoitetaan.
  • Jos puhelimessasi on irrotettava akku, sammuta puhelin ja irrota sen akku. Sarjanumero (IMEI) on painettu puhelimen sisällä olevaan valkoiseen etikettiin.
  • Voit aina tarkistaa sarjanumeron (IMEI) puhelimen alkuperäispakkauksesta.
  • Katso ostotositteesta/kuitista/sopimuksesta.
  • Ota yhteyttä palveluntarjoajaasi.

Sarjanumeron jälkeen voi olla kirjaimet ESN, IMEI tai MEID
Esimerkki (kirjoita kaikki kirjaimet isoina):
ESN: 12345678912 (11 numeroa)
IMEI: 123456789123456 (15 numeroa)
MEID HEX: 123A456B789C123 (14 tai 15 merkkiä)