Software-update voor Nokia Lumia met Windows Phone 7.8

Software update for Nokia Lumia with Windows Phone 7.8 Geniet van geweldige nieuwe functies en een betere ervaring met je Nokia Lumia als je je Nokia Lumia-telefoon bijwerkt met de Zune-software voor computer. Daarnaast heb je een computer met internetverbinding en een compatibele USB-kabel nodig.

Compatibiliteit

Nokia Lumia 505, 510, 610, 710, 800, 800C en 900.

Ga voor meer informatie over de nieuwste update naar Hoofdpagina Support, en kies je telefoon.

Hoe kan ik mijn Nokia Lumia telefoon met Windows Phone 7.8 bijwerken?

Software-updates van Nokia en Microsoft zijn gratis en kunnen veilig geïnstalleerd worden en je instellingen, apps, foto's en tekstberichten blijven bewaard.

Je telefoon geeft een melding als er een update beschikbaar is.

Software update step 1 Stap 1.

Om je telefoon bij te werken, heb je de Zune-software (Windows) of Windows Phone app (Mac) op je computer nodig.

Zune-software
Windows Phone-app

Software update step 2 Stap 2.

Sluit je toestel aan op je computer via een compatibele USB-kabel.

Software update step 3 Stap 3.

Start de Zune-software of Windows Phone app en volg de instructies.

Watch the video on how to update your phone using the Zune software

Hoe kan ik controleren of er updates voor mijn telefoon beschikbaar zijn?

De beschikbaarheid van updates is afhankelijk van je telefoon, regio en netwerkprovider. Zo kun je meldingen over nieuwe updates ontvangen:

Stap 1. Ga op je Nokia Lumia naar Instellingen en tik op telefoon-update.

Stap 2. Schakel Verwittig mij als er nieuwe updates gevonden zijn in.

Stap 3. Als je wilt dat je telefoon zoekt naar beschikbare updates met je mobiele dataverbinding, schakel dan Mijn mobiele dataverbinding gebruiken om te zoeken naar updates in.

Daarnaast meldt Zune wanneer er nieuwe software updates beschikbaar zijn als je je telefoon aansluit op je computer.

Je kunt anders ook hier* kijken of er updates beschikbaar zijn voor je regio.

*Deze inhoud is alleen beschikbaar in het Engels.

Hoe bereid ik een update voor?

• Voor je de update start, moet je zorgen dat de batterij van je telefoon voldoende opgeladen is. Als de batterij bijna leeg is, laad hem dan op voordat je de update start.
  • Controleer of je telefoon is ingesteld op de juiste datum en tijd. Als deze niet juist zijn, kan je telefoon de updates niet installeren.
  • Maak voldoende ruimte op je telefoon vrij voor de update. Verwijder zo nodig enkele onnodige apps of andere grote bestanden. Om te zien hoeveel ruimte je op je telefoon hebt, veeg je op het startscherm naar links naar het apps-menu, tik je op Instellingen > Over en controleer je de hoeveelheid beschikbare ruimte.
  • Maak ruimte vrij op je computer, omdat je voldoende ruimte nodig hebt om de software-update te downloaden, en om een back-up van je bestaande telefoonsoftware, instellingen en mediabestanden op te slaan.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met het installeren van een update?

Als er een probleem is, probeer dan de Software wizard Installeren of bijwerken van je Windows Phone 7. Deze biedt stapsgewijze instructies voor het oplossen van de meest voorkomende problemen. Als je een foutmelding krijgt, schrijf hem dan op. Om te controleren wat er fout gegaan is en wat je eraan kunt doen, ga je naar deze pagina.

Er wordt automatisch een backup van je telefoon gemaakt als je je telefoonsoftware bijwerkt. Mochten er later problemen optreden, dan kun je je telefoon herstellen naar de vorige status.

Als je geen oplossing voor jouw probleem in bovenstaande informatie vindt, kun je onze Discussiefora of de Microsoft ondersteuningspagina's raadplegen.

De gemiddelde score is 3.4 van 5 van totaal 34

We zouden graag feedback ontvangen

We zouden graag feedback ontvangen

Doe mee aan een korte enquête en vertel ons hoe je online ervaring was. Als je klaar bent met browsen, wordt er een vragenlijst geopend die je kunt invullen.

Zou je onze korte vragenlijst willen invullen?

We zouden graag feedback ontvangen

Zou je onze korte vragenlijst willen invullen?