Programvareoppdatering for Nokia Lumia med Windows Phone 7.8

Software update for Nokia Lumia with Windows Phone 7.8 Opplev nye, fantastiske funksjoner og enda bedre Nokia Lumia-opplevelser når du oppdaterer Nokia Lumia-telefonen ved hjelp av Zune PC-programvaren. I tillegg trenger du en datamaskin med Internett-tilkobling og en kompatibel USB-kabel.

Les mer om de nyeste fordelene for deg

Kompatibilitet

Nokia Lumia 510, 610, 710, 800 og 900.

Hvis du vil ha mer informasjon om de siste oppdateringene som er relevant for deg, kan du besøke supportsiden og velge telefonen din.

Hvordan kan jeg oppdatere min Nokia Lumia med Windows Phone 7.8?

Det er trygt å installere gratis programvareoppdateringer fra Nokia og Microsoft, og innstilingene, apper, bilder og tekstmeldinger blir ikke påvirket

Telefonen sier fra når en oppdatering er tilgjengelig.

Software update step 1 Trinn 1.

For å oppdatere telefonen trenger du Zune-programvaren (Windows) eller Windows Phone-appen (Mac) på datamaskinen.

Zune-programvare
Windows Phone-app

Software update step 2 Trinn 2.

Koble telefonen din til datamaskinen med en kompatibel USB-kabel

Software update step 3 Trinn 3.

Start Zune-programvaren eller Windows Phone-appen og følg instruksjonene som vises.

Se videoen hvis du vil ha informasjon om hvordan du oppdaterer telefonen ved hjelp av Zune-programvaren

Hvordan kan jeg sjekke om det finnes oppdateringer til telefonen min?

Tilgjengeligheten til oppdateringer kan variere avhengig av telefonmodellen, regionen og mobiloperatøren din. Slik blir du varslet om nye oppdateringer:

Trinn 1. På Nokia Lumia, går du Innstillinger og berører telefonoppdatering.

Trinn 2. Sett Varsle meg når nye oppdateringer blir funnet til på.

Trinn 3. Hvis du vil la telefonen sjekke etter tilgjengelige oppdateringer ved hjelp av din mobile tilkobling til Internett, skru du Bruk min mobile datatilkobling til å sjekke etter oppdateringer.

Zune vil også varsle deg hvis det finnes nye programvareoppdateringer når du kobler telefonen til datamaskinen.

Du kan alternativt sjekke om det finnes nye programvareoppdateringer i regionen din her*.

* Vær klar over at denne informasjonen kun er tilgjengelig på engelsk.

Hvordan forbereder jeg en oppdatering?

• Før du begynner oppdateringen, må du kontrollere at telefonen har nok strøm. Hvis batteriet har lite strøm, bør du lade det før du starter oppdateringen.
  • Sjekk at telefonen er stilt inn med riktig dato og klokkeslett. Hvis telefonen har feil dato eller klokkeslett, vil den ikke kunne sjekke etter oppdateringer.
  • Lag nok plass på telefonen til oppdateringen. Hvis det er nødvendig, kan du fjerne noen uønskede programmer eller andre store elementer. Hvis du vil se hvor mye ledig plass du har på telefonen, henter du frem startskjermen, sveiper til venstre slik at du kommer til programmenyen, berører Innstillinger > Om. Her ser du hvor mye ledig plass du har.
  • Frigjør plass på datamaskinen slik at du har nok ledig plass til å laste ned programvareoppdateringen og en sikkerhetskopi av telefonens eksisterende programvare, innstillinger og mediafiler.

Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med å installere en oppdatering?

Hvis du støter på problemer, kan du prøve veiviseren for installering eller oppdatering av Windows Phone 7-programvaren. Den gir deg trinnvise instruksjoner om hvordan du kan løse de vanligste problemene. Hvis du får en feilkode, må du skrive den ned. For å finne ut hva som gikk galt og hva du kan gjøre med det, kan du lese denne siden.

Telefonen sikkerhetskopieres automatisk når du oppdaterer programvaren på den. Hvis det skulle oppstå problemer senere, kan du gjenopprette telefonen til en tidligere tilstand.

Hvis du ikke finner en løsning på problemet i informasjonen ovenfor, kan du også prøve diskusjonsfora eller Microsofts kundeservicesider.

Gjennomsnittlig rangering er 3.9 av 5 fra totalt 21

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger

Svar på en kort undersøkelse om din opplevelse på våre nettsider. Når du er ferdig med å lese, åpnes en spørreundersøkelse du kan besvare.

Vil du svare på en kort spørreundersøkelse?

Tusen takk!

En spørreundersøkelse åpnes når du forlater nettstedet.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger

Vil du svare på en kort spørreundersøkelse?

Tusen takk!

En spørreundersøkelse blir sendt via e-post.