Hvor finner jeg modellnavnet?

Nokia Lumia-telefoner:

Gå til "Innstillinger" og deretter "om". "Telefoninformasjon" viser deg informasjon om telefonmodellen, for eksempel "Nokia Lumia 800".

Andre Nokia-telefoner:

Skriv *#0000# på telefonens tastatur. Skjermen viser modellen og produktkoden til telefonen din.

På eldre telefoner er disse sifrene trykket på en hvit etikett i batterirommet under batteriet.

Alle telefoner og tilbehør:

Se på originalemballasjen til telefonen eller tilbehøret, kvitteringen eller andre relevante kontraktspapirer for å finne ut hvilken modell du har.