Programvareoppdatering for Nokia Belle og Symbian

belle_swu3

Gratis programvareoppdateringer fra Nokia sørger for at telefonen alltid er oppdatert med forbedret ytelse for ting som batteritid og apps, nye og bedre funksjoner og de nyeste versjonene av Nokia-apps og -tjenester.

Du kan oppdatere telefonen ved hjelp av Nokia Suite-programvaren. I tillegg trenger du en datamaskin med Internett-tilkobling og en kompatibel USB-kabel. På de fleste telefoner kan du også oppdatere trådløst ved hjelp av Programvareoppdateringsappen på telefonen. Med trådløse oppdateringer (OTA) trenger du ingen kabler eller en datamaskin. Bare last ned og installer oppdateringen med telefonen og Internett – det er best å bruke en Wi-Fi-tilkobling.

Kompatibilitet

Nokia Belle-produktene og andre Symbian (S60)-telefoner.

Hvis du vil ha mer informasjon om de siste oppdateringene som er relevant for deg, kan du besøke supportsiden og velge telefonen din.

Hvordan kan jeg oppdatere Nokia-telefonen?

Det er enkelt – bare bruk Programvareoppdateringsappen på telefonen eller Nokia Suite på datamaskinen for å laste ned de siste oppdateringene til telefonen. Det er trygt å installere programvareoppdateringer fra Nokia og innstillingene, apper, bilder og tekstmeldinger blir ikke påvirket. Det anbefales likevel at du lager en sikkerhetskopi før du oppdaterer.

Programvareoppdateringer er gratis, men for å laste ned oppdateringen trenger du en Internettilkobling, og det kan hende det koster penger for dataoverføringen. Hvis du vil ha mer informasjon om mulige kostnader, må du ta kontakt med mobiloperatøren din. For å holde datakostnadene nede, anbefaler vi at du bruker en Wi-Fi-tilkobling eller Nokia Suite.

Oppdatere ved hjelp av Programvareoppdateringsappen på telefonen

Trinn 1. For de fleste telefoner :

• Velg Meny > Program > (Verktøy >) Pr.vareoppd.

Trinn 2. Velg oppdateringene du vil installere, og følg instruksjonene som vises på telefonen.

Tips: Vi anbefaler at du bruker en Wi-Fi-tilkobling når du oppdaterer.

Se på videoen hvis du vil vite hvordan du kan oppdatere telefonen trådløst

Oppdater ved hjelp av Nokia Suite

Software update step 1 Trinn 1.

For å oppdatere telefonen, trenger du Nokia Suite-programvaren på datamaskinen.

Last ned Nokia Suite

Software update step 2 Trinn 2.

Koble telefonen din til datamaskinen med en kompatibel USB-kabel

Software update step 3 Trinn 3.

Start Nokia Suite, og velg Verktøy > Programvareoppdatering. Velg deretter oppdateringene du vil laste ned, og trykk Installer.

Før du oppdaterer bør du bruke Nokia Suite til å sikkerhetskopiere telefonen. Dermed kan du være sikker på at kontaktene, meldingene, kalenderoppføringene, oppgaver, web feeds og andre viktige saker er trygt sikkerhetskopiert. Innholdet i telefonens brukerminne og minnekort, f.eks. bilder og videoer, er trygge og vil ikke bli påvirket av oppdateringen.

Se videoen hvis du vil ha informasjon om hvordan du oppdaterer telefonen ved hjelp av Nokia Suite

I videoen bruker vi Nokia N8, men disse instruksjonene gjelder også for mange andre Nokia-telefoner.

Hvordan kan jeg sjekke om det finnes oppdateringer til telefonen min?

Tilgjengeligheten til oppdateringer kan variere avhengig av telefonmodellen, region og mobiloperatøren din. Det finnes to måter å finne ut om nye programvareoppdateringer er tilgjengelig for telefonen din:

1. Bruk Programvareoppdateringsappen på telefonen for å sjekke etter nye oppdateringer. Du kan også stille den inn for å sjekke etter oppdateringer automatisk.

2. Nokia Suite varsler deg om nye programvareoppdateringer når du kobler telefonen til datamaskinen.

Hvordan forbereder jeg en oppdatering?

• Vi anbefaler at du tar en sikkerhetskopi før du utfører en programvareoppdatering ved hjelp av Nokia Suite.
  • Når du oppdaterer med Programvareoppdateringsappen, kan størrelsen på oppdateringspakken være flere megabyte, og vi anbefaler derfor at du bruker en Wi-Fi-tilkobling.
  • Sjekk at telefonen er stilt inn med riktig dato og klokkeslett. Hvis telefonen har feil dato eller klokkeslett, vil den ikke kunne sjekke etter oppdateringer.
  • Før du begynner oppdateringen, må du kontrollere at telefonen har nok strøm. Hvis batteriet har lite strøm, bør du lade det før du starter oppdateringen.
  • Sørg for at det er nok plass på telefonen til oppdateringen. Hvis det er nødvendig kan du fjerne noen apps eller andre store elementer.
  • Etter oppdateringen, kan du laste ned apps igjen fra Nokia Butikk (du finner dem i enten app-katalogen eller under Mine ting).

Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med å installere en oppdatering?

Hvis du får problemer i løpet av programvareoppdateringen, kan du benytte deg av diskusjonsforumet for å løse dem.

Gjennomsnittlig rangering er 3.5 av 5 fra totalt 8

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger

Svar på en kort undersøkelse om din opplevelse på våre nettsider. Når du er ferdig med å lese, åpnes en spørreundersøkelse du kan besvare.

Vil du svare på en kort spørreundersøkelse?

Tusen takk!

En spørreundersøkelse åpnes når du forlater nettstedet.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger

Vil du svare på en kort spørreundersøkelse?

Tusen takk!

En spørreundersøkelse blir sendt via e-post.