Programvareoppdatering for Nokia Lumia med Windows Phone 8

Software update for Nokia Lumia with Windows Phone 8 Windows Phone 8 støtter nå Nokia Lumia trådløse oppdateringer (OTA), og dermed er det enklere enn noensinne å holde Nokia Lumia oppdatert. Du trenger ingen kabler eller datamaskin. Bare last ned og installer oppdateringen med telefonen og en Internettforbindelse – det er best å bruke en Wi-Fi-tilkobling.

Les mer om de nyeste fordelene for deg

Kompatibilitet

Nokia Lumia 620, 810, 820 og 920.

Hvis du vil ha mer informasjon om de siste oppdateringene som er relevant for deg, kan du besøke hovedstøttesiden og velge telefonen din.

Hvordan kan jeg oppdatere min Nokia Lumia med Windows Phone 8?

Det er trygt å installere programvareoppdateringer fra Nokia og Microsoft, og innstilingene, apper, bilder og tekstmeldinger blir ikke påvirket.

Programvareoppdateringer er gratis, men for å laste ned oppdateringen trenger du en Internett-tilkobling, og det kan hende det koster penger for dataoverføringen. Hvis du vil ha mer informasjon om mulige kostnader, må du ta kontakt med mobiloperatøren din. For å holde datakostnadene nede, anbefaler vi at du bruker en Wi-Fi-tilkobling.

Telefonen sier fra når en oppdatering er tilgjengelig.

Trinn 1. For å se og installere oppdateringene, trykker du bare på varslingsmeldingen og følger instruksjonene på telefonen. Du kan installere oppdateringen umiddelbart, eller du kan utsette oppdateringen til et annet tidspunkt som passer bedre for deg.

Trinn 2. Oppdateringen bør ta mellom 15 og 30 minutter, men kan ta opptil 60 minutter. Du vil ikke kunne bruke telefonen mens oppdateringen installeres. Du trenger ikke bekymre deg hvis telefonen starter på nytt flere ganger mens oppdateringen pågår, det er helt normalt.

Trinn 3. Vellykket oppdatering! Du kan nå bruke telefonen og få tilgang til nye funksjoner og en enda bedre brukeropplevelse.

Tips: Vi anbefaler at du bruker en Wi-Fi-tilkobling når du oppdaterer.

Se på videoen hvis du vil vite hvordan du kan oppdatere telefonen

Hvordan kan jeg sjekke om det finnes oppdateringer til Nokia Lumia-telefonen min?

Tilgjengeligheten til oppdateringer kan variere avhengig av telefonmodellen, region og mobiloperatøren din.

Telefonen sjekker automatisk etter oppdateringer på ukentlig basis. Hvis du har en Wi-Fi-tilkobling, laster telefonen ned oppdateringen når den blir tilgjengelig. Hvis du vil endre innstillingene, eller vil sjekke etter oppdateringer manuelt, trykker du bare Innstillinger > Telefonoppdatering.

Hvordan forbereder jeg en oppdatering?

• En oppdateringspakke kan være på flere megabyte, og det anbefales derfor at du bruker en Wi-Fi-tilkobling. Dette er også satt som standard oppkoblingsmetode på telefonen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kobler til og bruker en Wi-Fi-tilkobling, kan du se på Microsofts kundesupportside.
  • Før du begynner oppdateringen, må du kontrollere at telefonen har nok strøm. Hvis batteriet har lite strøm, bør du lade det før du starter oppdateringen.
  • Sjekk at telefonen er stilt inn med riktig klokkeslett og dato. Hvis telefonen har feil dato eller klokkeslett, vil den ikke kunne sjekke etter oppdateringer.
  • Lag nok plass på telefonen til oppdateringen. Hvis det er nødvendig kan du fjerne noen apps eller andre store elementer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se på Microsofts kundesupportside.
  • Vi anbefaler også at du tar en sikkerhetskopi før du utfører en programvareoppdatering. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se på Microsofts kundesupportside.

Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med å installere en oppdatering?

Hvis oppdateringen ikke er vellykket, blir telefonen satt tilbake til den forrige programvareversjonen uten at data endres. Hvis du får en feilkode, må du skrive den ned. Med denne informasjonen kan du sjekke hva som gikk galt på Microsofts kundeserviceside.

Hvis du ikke finner en løsning på problemet i informasjonen ovenfor, kan du også prøve diskusjonsfora eller Microsofts kundesupportsider.