DualSim_Hero

Dve SIM kartice. Jedan telefon. Višestruke koristi.

Koristite više SIM kartica za više fleksibilnosti i uštede na troškovima sa Nokia Dual SIM telefonima.

Dva mobilna telefona u jednom

Dual SIM telefoni vam pomažu da uštedite novac kombinacijom dva tarifna paketa ili pružaoca usluga. Korišćenje je jednostavno: jednu SIM karticu držite u telefonu, a drugu ubacite u otvor na bočnoj strani. Vaš telefon pamti podešavanja razmene poruka i druga podešavanja za do pet SIM kartica, u zavisnosti od uređaja.

DualSim_Module1

Jedan telefon za sve sfere vašeg života

Dual SIM telefoni su izuzetno višenamenski: u istom uređaju možete da imate svoj radni i svoj privatni nalog, svaki sa zasebnim pretplatničkim brojem i računom. To je sjajno rešenje i na putovanjima – ponesite dodatnu SIM karticu i na putovanju pozive plaćajte po tarifama za lokalne pozive.

DualSim_Module2

Lako za korišćenje, još lakše po novčanik

Budite u toku sa svojim troškovima: imate mogućnost da koristite prednosti različitih tarifnih paketa kao i da uštedite na prenosu podataka. Naši Dual SIM telefoni su cenovno pristupačni a donose sjane funkcije kao što su MP3 plejeri, FM radio i aplikacije.

DualSim_Module3

Pronađite savršeno rešenje za vas

Kao što vam zvuk telefona omogućava da prelazite sa poslovne upotrebe na opuštenu, a i da pratite troškove telefoniranja i razmene podataka? Onda pogledajte naše odabrane Dual SIM telefone i nađite savršeno rešenje za vas.

DualSim_Module4