Izvucite više od života na mreži

Browsing_Hero

Kupovina. Bankarstvo. Druženje. Vaš ceo život je na mreži – izvucite maksimum pomoću Nokia Xpress Browsera.

Više za manje

Video snimci. Slike. Poruke e-pošte. Uživajte u najboljim stvarima na internetu bez gubitka podataka zahvaljujući Nokia Xpress Browseru. On komprimuje vaš sadržaj kako bi smanjio gubitak podataka – bez gubitka kvaliteta. Stoga, bez obzira da li strimujete muzičke video snimke ili proveravate fudbalske rezultate, uvek ćete dobiti više od toga što želite.

Računajte na to

Pratite potrošnju podataka pomoću aplikacije Data Counters. Daje vam presek količine potrošenih megabajtova i koliko vam je još preostalo. Sa tim znanjem u džepu, nikada nećete potrošiti sve što vam je na raspolaganju.

Pratite sve

Ostanite korak ispred

Život se brzo odvija. Ostanite u toku sa telefonom Nokia Asha. Omogućava vam da pregledate veći broj sajtova istovremeno. Stoga ako vam je dosadno da čekate dok se video učita, surfujte vebom za to vreme – a onda ga odgledajte kada ste spremni.

Svi imamo omiljene kutke na internetu. Nokia Asha skladišti vaše kao pločice na početnom ekranu kako biste mogli da se odmah povežete i živite život brzinom koja vam odgovara.

Nokia Xpress Now – u korak sa životom

Svet na dohvat prsta

Uvek budite u toku zahvaljujući aplikaciji Nokia Xpress Now. Ona prikuplja najnovije vesti, popularne članke i veb-sajtove na stranicu u stilu magazina koja vam omogućava da budete u toku jednim pogledom. Uvek ima nešto novo, stoga se priključite i dobijte više od interneta. Xpress Now je trenutno samo dostupna u izabranim zemljama.

Browsing_Gallery_01
Browsing_Gallery_04
Browsing_Gallery_02
Browsing_Gallery_03

Želeli bismo povratne informacije

Kada završite, pošaljite povratne informacije o našem veb-sajtu

Učestvujte u kratkoj anketi da biste nam rekli kakvo je bilo vaše iskustvo na mreži. Kada završite sa pregledanjem, anketa će se otvoriti.

Kliknite na dugme ispod samo kada završite sa pregledanjem

Hvala!

Anketa će se pojaviti kada izađete sa sajta.

Kada završite, pošaljite povratne informacije o našem veb-sajtu

Kliknite na dugme ispod samo kada završite sa pregledanjem

Hvala!

Anketa će biti poslata e-poštom.