Nokia Lumia 900 - Kako mogu da proverim koji je IMEI broj mog Nokia Lumia telefona?

>Da biste videli IMEI broj (15 cifara) svog telefona, birajte *#06#.

Ako se telefon ne uključi:

  • Lumia 800 i 900: Izvadite SIM karticu zajedno sa držačem kartice i pogledajte mesto gde ubacujete držač u telefon. Pored tog mesta bi trebalo da se nalazi IMEI broj. Više informacija o tome kako da ubacite i uklonite držač SIM kartice potražite u vodiču za korisnike svog Nokia telefona.
  • Lumia 920: Izvadite SIM karticu zajedno sa držačem kartice. Kada izvadite držač, postavite ključ za vratanca SIM kartice u otvor koji se nalazi sa strane jezička i izvucite jezičak sa oznakom telefona. Više informacija potražite u vodiču za korisnike svog Nokia telefona.
  • Lumia 720: Kada izvadite jezičak memorijske kartice (koji se nalazi na levoj strani telefona), na držaču kartice bi trebalo da vidite oznaku sa IMEI brojem. Više informacija o tome kako da ubacite i uklonite memorijsku karticu potražite u vodiču za korisnike svog Nokia telefona.
  • Lumia 505, 510, 520, 610, 710, 810, 820, 822 i 620: Skinite zadnju masku i bateriju, a zatim pogledajte oznaku na držaču baterije. Informacije o tome kako da skinete zadnju masku potražite u vodiču za korisnike svog Nokia telefona.