Nokia Suite je namenjen većini Symbian i S40 telefonima.

  • Koristite Nokia Suite za premeštanje fotografija, video zapisa, muzike i drugog sadržaja sa telefona na računar i obratno, kao i za pribavljanje najnovijeg softvera telefona. Preuzimajte aplikacije, muziku ili besplatne mape ulica, i napravite rezervne kopije važnog sadržaja.
  • Koristite Nokia Suite za kopiranje kontakata, kalendara i fotografija sa Symbian ili S40 telefona na Nokia Lumia telefon. Samo kopirajte sadržaj u Microsoft SkyDrive uslugu na mreži koristeći Nokia Suite, a zatim se prijavite na Microsoft nalog preko Nokia Lumia telefona.
  • Otvorite Nokia Suite da biste pronašli pomoć i odgovore na pitanja o softveru Nokia Suite i telefonu. U meniju „Pomoć“ izaberite „Pomoć za Nokia Suite“. Isto tako, u softveru Nokia Suite otvorite prikaz „Podrška“ i izaberite odeljak „Pomoć i smernice“.
  • Da biste saznali da li je telefon kompatibilan sa softverom Nokia Suite, pročitajte uputstva u nastavku da biste saznali šta je potrebno da biste instalirali Nokia Suite.
  • Imate Nokia Lumia telefon? Ne možete da koristite Nokia Suite, ali možete da sinhronizujete muziku, video zapise i slike, kao i da preuzimate najnovija ažuriranja za telefon pomoću računarske aplikacije Zune ili Windows Phone aplikacije, u zavisnosti od modela telefona. Više informacija potražite u vodiču za korisnike telefona ili posetite lokaciju www.windowsphone.com.
  • Imate telefon zasnovan na Nokia Asha platformi (model Nokia Asha 500 ili napredniji)? Premestite sadržaj na računar koristeći USB kabl i menadžer datoteka na računaru, a zatim ažurirajte softver telefona bežičnim putem. Više informacija potražite na stranici za podršku www.nokia.com/support za korisnike telefona.

Video uputstva

Nokia Series 40: Update your phone software with Nokia Suite