1. Kopirajte stare podatke.

Instalirajte Welcome Home to Windows Phone na računaru. To vam omogućava da lako prebacite sve slike, video snimke i kontakte. Potom, povežite svoj stari telefon na računar. Proverite podešavanja sinhronizovanja i odaberite podatke koje želite da kopirate.

2. Preuzmite Apps da biste obavili prelazak

AppSwitch vam omogućava da pronađete aplikacije na starom telefonu i instalirate ili kupite iste ili slične aplikacije u Windows Phone prodavnici.

3. Sinhronizujte novi telefon sa PC računarom

Kako biste obezbedili da je sve ažurirano, sinhronizujte sve naloge u oblaku na starom telefonu. Onda ih dodajte na novi telefon Lumia. Toliko je lako.

Sinhronizujte novi telefon sa Mac računarom

Besplatna aplikacija Windows Phone za Mac pomaže vam da obezbedite da sve bude ažurirano tako što će sinhronizovati sve vaše naloge u oblaku na starom telefonu i dodati ih na novi telefon Lumia.

SAVETI I TRIKOVI

Uputstva o omogućavanju Bluetootha i rešavanju problema u vezi s njim i režimu masovnog skladištenja ili sinhronizovanju naloga potražite u korisničkom uputstvu za Android telefon. Ako softver Welcome Home to Windows Phone ne može da pronađe podudarne aplikacije, proverite podešavanja za region računara. Na nekim Android verzijama, unosi u kalendar se podrazumevano čuvaju na lokalni kalendar i neće biti kopirani. Možete da ponovo napravite naredne unose u kalendar s lakoćom na Outlook.com.

android
Pomoć je na dohvat ruke.

Ako vam ikad bude bila potrebna pomoć, Nokia pomoć će biti tu da vam pomogne. Pogledajte odeljak Nokia podrške gde ćete naći korisnička uputstva, diskusije, jednostavne video vodiče, često postavljana pitanja i još puno toga.