1. Kopirajte stare podatke

Instalirajte Welcome Home to Windows Phone na računaru. To vam omogućava da lako prebacite sve slike, video snimke i kontakte. Potom, povežite svoj stari telefon na računar. Proverite podešavanja sinhronizovanja i odaberite podatke koje želite da kopirate.

2. Preuzmite Apps da biste obavili prelazak

AppSwitch vam omogućava da pronađete aplikacije na starom telefonu i instalirate ili kupite iste ili slične aplikacije u Windows Phone prodavnici.

3. Sinhronizujte novi telefon sa PC računarom

Kako biste obezbedili da je sve ažurirano, sinhronizujte sve naloge u oblaku na starom telefonu. Onda ih dodajte na novi telefon Lumia. Toliko je lako.

Sinhronizujte novi telefon sa Mac računarom

Besplatna aplikacija Windows Phone za Mac pomaže vam da obezbedite da sve bude ažurirano tako što će sinhronizovati sve vaše naloge u oblaku na starom telefonu i dodati ih na novi telefon Lumia.

SAVETI I TRIKOVI

Da biste izbegli duple kontakte ili unose u kalendar, proverite podešavanja za sinhronizaciju naloga u oblaku kako biste obezbedili da se kontakti sinhronizuju na telefon Lumia sa samo jednog naloga. Ako softver Welcome Home to Windows Phone ne može da pronađe podudarne aplikacije, proverite podešavanja za region računara.

blackberry
Pomoć je na dohvat ruke.

Ako vam ikad bude bila potrebna pomoć, Nokia pomoć će biti tu da vam pomogne. Pogledajte odeljak Nokia podrške gde ćete naći korisnička uputstva, diskusije, jednostavne video vodiče, često postavljana pitanja i još puno toga.