1. Preuzmite Apps da biste obavili prelazak

Prvo povežite svoj stari telefon na PC ili MAC. Prebacite podatke sa telefona uz pomoć programa Nokia Suite za PC - http://www.nokia.com/nokiasuite ili Nokia Multimedia Transfer za Mac - https://www.macupdate.com/app/mac/25129/nokia-multimedia-transfer.

2. Nabavite aplikacije i podatke za novi telefon Lumia

U Nokia Suite, odaberite Tools>Upload to SkyDrive i prijavite se sa Microsoft nalogom za kopiranje slika, kontakata i kalendara na cloud. Pomoću USB kabla, povežite svoj novi Lumia telefon na računar i koristite program za fajlove da biste vratili podatke.

3. Sinhronizujte naloge u oblaku

Na starom telefonu, sinhronizujte sve cloud naloge, kako bi sve bilo aktuelno na cloud servisu. Na vašem novom telefonu Lumia, dodajte cloud naloge u settings > e-mail + accounts. U podešavanjima naloga proverite da li su sve informacije sinhronizovane.

4. Sinhronizujte novi telefon sa PC računarom

Kako biste obezbedili da je sve ažurirano, sinhronizujte sve naloge u oblaku na starom telefonu. Onda ih dodajte na novi telefon Lumia. Toliko je lako.

Sinhronizujte novi telefon sa Mac računarom

Besplatna aplikacija Windows Phone za Mac pomaže vam da obezbedite da sve bude ažurirano tako što će sinhronizovati sve vaše naloge u oblaku na starom telefonu i dodati ih na novi telefon Lumia.

SAVETI I TRIKOVI

Uputstva o omogućavanju Bluetootha i rešavanju problema u vezi s njim, sinhronizovanju naloga ili sinhronizovanju sa aplikacijom Nokia Suite potražite u meniju za pomoć aplikacije Nokia Suite. Pretražite Prodavnicu kako biste pronašli slične Windows Phone aplikacije koje ste koristili na starom telefonu. Nokia Suite podržava sinhronizovanje fotografija na SkyDrive u JPEG, GIF ili PNG formatu.

s40
Pomoć je na dohvat ruke.

Ako vam ikad bude bila potrebna pomoć, Nokia pomoć će biti tu da vam pomogne. Pogledajte odeljak Nokia podrške gde ćete naći korisnička uputstva, diskusije, jednostavne video vodiče, često postavljana pitanja i još puno toga.