โนเกียเปิดตัว Nokia Lumia 620 สมาร์ทโฟนบนแพลทฟอร์ม WP8 สีสันสดใสราคาโดนใจ

กรุงเทพฯ15 มกราคม 2556: โนเกียเปิดตัว Nokia Lumia 620 สมาร์ทโฟนล่าสุดบนระบบปฏิบัติการ Windows Phone 8ในประเทศไทย เสริมทัพ Nokia Lumia 920 และ Nokia Lumia 820 โดยมอบดีไซน์สดใส ขนาดกะทัดรัด สีสันสุดจี๊ด ในราคาโดนใจ แต่เปี่ยมประสิทธิภาพในการใช้งาน

นางสาวนนทวัน สินธวานนท์ หัวหน้าฝ่ายการตลาด บริษัท โนเกีย (ประเทศไทย) จำกัด กล่าวว่า “โนเกียกำลังดำเนินตามกลยุทธ์เพื่อเข้าถึงกลุ่มเป้าหมายใหม่ๆ โดยเฉพาะกลุ่มคนรุ่นใหม่ที่ต้องการสัมผัสประสบการณ์บนสมาร์ทโฟนเป็นครั้งแรก” พร้อมเสริมว่า “ด้วยดีไซน์สุดสร้างสรรค์ ซอฟต์แวร์อัพเดตใหม่ล่าสุดของ Windows Phone 8 และประสบการณ์สุดพิเศษเฉพาะโนเกีย อาทิ เทคโนโลยีเลนส์ของโนเกีย และแผนที่โนเกีย ทำให้ Nokia Lumia 620 สามารถแข่งขันได้ในตลาดอย่างแน่นอน”

Nokia Lumia 620 มากับฝาครอบที่ถอดเปลี่ยนได้ซึ่งใช้เทคนิกการผสมสีสองชั้น มอบสีสันสุดจี๊ดสองเฉดในหนึ่งเดียว

โดยสีชั้นที่สองเป็นโพลีคาร์บอเนตชนิดใสที่มีการผสมสีลงไปแล้วนำไปซ้อนกับชั้นแรก เกิดเป็นสีสันใหม่ๆ พร้อมกับเพิ่มมิติความลึกให้กับตัวเครื่อง

Nokia Lumia 620 มีฟีเจอร์สุดล้ำเช่นเดียวกับ Nokia Lumia 920 และ Nokia Lumia 820 เช่น โปรแกรม Nokia Lenses แบบพิเศษต่างๆ ทั้งในกล้องหลักขนาด 5 เมกะพิกเซล และกล้องหน้าแบบ VGA โดยสามารถใช้ฟังก์ชั่น Cinemagraph สำหรับสร้าง

แอนิเมชั่นบนภาพนิ่ง ฟังก์ชั่น Smart Shoot เพื่อสร้างสรรค์ภาพที่ดีที่สุดจากหลากหลายเฟรมภาพ  หรือลบวัตถุที่ไม่ต้องการออกไปจากภาพ

นอกจากนี้ยังได้เปิดตัว PhotoBeamer แอพฟรีที่ช่วยฉายภาพสวยๆ จากสมาร์ทโฟนไปยังหน้าจอที่มีการเชื่อมต่ออินเตอร์เน็ต

เพียงแค่ส่องกล้องไปที่ QR Code

Nokia Lumia 620 ให้คุณเข้าถึงประสบการณ์การใช้งานระบบแผนที่นำทาง รวมถึงเทคโนโลยี Nokia City Lens ซึ่งแสดงข้อมูลของสถานที่ต่างๆ ที่อยู่รอบตัว ผ่านหน้าจอ Nokia Lumia เท่านั้น

ปัจจุบันมีแอพพลิเคชั่นดีๆ มากกว่า 120,000 แอพบน Windows Phone Store ให้ผู้ใช้งาน Nokia Lumia ได้เลือกสรรครบครันทั้งแอพเพื่อการทำงาน ข่าวสาร สังคมออนไลน์ ความบันเทิง เกมส์ กิน-ดื่ม-เที่ยว ถ่ายภาพ ฯลฯ เช่น K-Mobile Banking Plus, Evernote, CNN, ThaiTV3, Facebook, WhatsApp, Major Movie Plus, SF Showtimes, Singhapp, Angry Birds, Need for Speed, Where’s My Water และจะเพิ่มขึ้นอย่างต่อเนื่องด้วยความร่วมมืออย่างใกล้ชิดของโนเกีย ไมโครซอฟท์ ผู้ให้บริการเครือข่าย พันธมิตร และนักพัฒนา

พร้อมกันนี้ ผู้ให้บริการเครือข่ายได้ร่วมกันมอบดาต้าแพคเกจสุดประหยัด หลากหลายให้เลือกสรร โดยเอไอเอสมอบแพคเกจเสริมให้ใช้งานอินเตอร์เน็ต 3G/Edge+ 1GBในราคาเพียง 199 บาทต่อเดือนเป็นเวลา 8 เดือน ดีแทคมอบแพคเกจสมาร์ทโฟนให้ใช้งานอินเตอร์เน็ตดีแทค 3G/Edge 2GB ในราคา 539 บาทต่อเดือนเป็นเวลา 18 เดือน ทรูมูฟมอบแพคเกจสมาร์ทโฟน 4แพคเกจให้เลือกใช้งานอินเตอร์เน็ตตามความต้องการ พร้อมส่วนลดพิเศษสำหรับผู้สมัครใช้งานใหม่ สอบถามเพิ่มเติมได้ที่ผู้ให้บริการ

แต่ละเครือข่าย

Nokia Lumia 620 พร้อมวางจำหน่ายในราคา 8,250 บาท มี 5 สีสุดจี๊ดให้เลือกได้แก่ สีเขียวมะนาว ชมพู เหลือง ฟ้า และ ขาว

สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับ Nokia Lumia 620 ได้ที่ Nokia Shopและร้านค้าชั้นนำ หรือคลิก www.nokia.co.th/lovelumia

คุณลักษณะ:

Nokia Lumia 620

ระบบปฏิบัติการ

Windows Phone 8

หน้าจอ

3.8 นิ้ว TFT WVGA 800x480
ClearBlack

แบตเตอร์รี่

1300 mAh

หน่วยประมวลผล

Qualcomm Snapdragon™ S4 processor มาพร้อมซีพียู 1 Ghz dual-core

กล้อง

กล้องหลัก: 5MP ออโต้โฟกัส, แฟลช LED
กล้องหน้า: VGA

หน่วยความจำ

512MB RAM
8GB mass memory (เพิ่ม Micro SDได้ถึง 64GB)
ฟรี 7GB Microsoft SkyDrive

Bangkok, Thailand Nokia today announced the launch of Nokia Lumia 620 in Thailand. Alongside the flagship Nokia Lumia 920 and mid-range Nokia Lumia 820, the Nokia Lumia 620 is a colorful, entry-level smartphone that delivers high-end performance in a compact new design.

“We continue to execute on our strategy to reach new audiences, especially young audiences who look for their first smartphones," said Nontawan Sindhavananda, Head of Marketing, Nokia Thailand. "With its innovative design, the latest version of Windows Phone 8 software and signature experiences from Nokia, like Nokia lenses and Nokia Maps, the Nokia Lumia 620 is a highly competitive smartphone at this price point.”

The Nokia Lumia 620 comes with exchangeable shells that use a dual-shot color technique to deliver new color combinations.Dual-shot adds a second layer of colored, transparent or translucent polycarbonate on top of a base layer to produce secondary color blends and depth effects.

Like the Nokia Lumia 920 and the Nokia Lumia 820, the Nokia Lumia 620 boasts exclusive camera lenses that transform the creative power of its five-megapixel main camera and VGA front-facing camera. Cinemagraph adds simple animations to still photographs, while Smart Shoot creates a single, perfect shot from multiple images, even removing unwanted objects from the picture.

Also new to the Nokia Lumia 620 is PhotoBeamer, a free app that makes it easy for photos from the smartphone’s camera roll to be shared instantly on any Internet connected screen by pointing the camera at the PhotoBeamer QR code.

The NokiaLumia 620 also features the full suite of Nokia navigation applications, including the exclusive Nokia City Len.

Currently there are over 120,000 apps on Windows Phone Store for Nokia Lumia users to enjoy, incliding apps for working life, news, social network, entertainment, game, eat-drink-play, photos etc. Recommended apps are K-Mobile Banking Plus, Evernote, CNN, ThaiTV3, Facebook, WhatsApp, Major Movie Plus, SF Showtimes, Singhapp, Angry Birds, Need for Speed, Where’s My Water and much more. Numbers of apps are increasing continuosly. Thanks to the collaboration of Nokia, Microsoft, operators, partners, and developers.

Together with the device availability, AIS offers an ontop data package of 1GB 3G/Edge+ internet per month at only 199 baht for 8 consecutive months. DTAC offers a smartphone package of 2GB DTAC 3G/Edge internet at only 539 baht per month for 18 consecutive months. TrueMove offers 4 smartphone packages of 3G+ internet with a special discount for new subscribers. For more information, please contact operators.

Available at Bt 8,250, the Nokia Lumia 620 comes in lime green, magenta, yellow, cyan and white.

For more information, please visit Nokia Shop, leading telecom stores or click www.nokia.co.th/lovelumia.

Specifications:

Nokia Lumia 620

Operating System

Windows Phone 8

Display

3.8-inch TFT WVGA 800x480
ClearBlack

Battery

1300 mAh

Processor

Qualcomm Snapdragon™ S4 processor with 1 Ghz dual-core CPUs

Camera

Main: 5MP Autofocus, LED flash
Front-facing camera: VGA

Memory

512MB RAM
8GB mass memory (Micro SD support up to 64GB)
7GB free Microsoft SkyDrive storage