Jak se provádí hardwarové resetování chytrého telefonu a jeho úplné obnovení do původního továrního nastavení?

Připomínáme: hardwarové resetování úplně vymaže data, nastavení a obsah vašeho chytrého telefonu a vrátí jej do původního továrního nastavení. Důrazně doporučujeme, abyste před hardwarovým resetováním zazálohovali svůj přístroj. Zde se dozvíte, jak můžete dálkově zálohovat svůj chytrý telefon.

Chcete-li resetovat svůj chytrý telefon a vymazat celý jeho obsah, připojte nejdřív telefon ke zdroji napájení. Rovněž doporučujeme, aby vaše baterie byla při provádění hardwarového resetování nabita alespoň na 50 %.

Stiskněte tlačítko pro zvýšení hlasitosti a tlačítko pro vypnutí současně na 30 sekund nebo dokud se neobjeví kořenová nabídka. Pak vyberte v kořenové nabídce činnost, kterou chcete provést, v tomto případě „Vymazat data/reset na tovární nastavení“.

Nebo můžete provést hardwarové resetování klepnutím na Nastavení > Záloha & Reset > Reset na tovární nastavení > Resetovat telefon > Vymazat vše.