Hvordan kan jeg foretage en total nulstilling af min smartphone og gendanne den fuldstændigt til de oprindelige fabriksindstillinger?

Bemærk! En total nulstilling sletter alle data, indstillinger og indhold på din smartphone permanent og returnerer den til de oprindelige fabriksindstillinger. Det anbefales kraftigt, at du sikkerhedskopierer din enhed inden en total nulstilling. Se her for at få mere at vide om, hvordan du sikkerhedskopierer din smartphone eksternt.

For at nulstille din smartphone og slette alt indhold skal du først sørge for, at din telefon er tilsluttet til en strømkilde. Det anbefales også, at batteriet er mindst 50 % opladet, når du foretager en total nulstilling.

Tryk på lydstyrke op-knappen og strømknappen samtidig i ca. 30 sekunder, eller indtil rodmenuen vises. Vælg derefter den handling, du vil udføre, i rodmenuen, i dette tilfælde "Wipe data/factory reset".

Alternativt kan du også foretage en total nulstilling ved at trykke på Indstillinger > Sikkerhedskopiering og nulstilling > Nulstil fabriksdata > Nulstil telefon > Slet alt.