Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Google Assistant Camera Durability Design Arrow right

Nokia 2.2

Смартфони
Nokia 2.2

AI technology isn't just for high-end phones.

Цвят

Nokia 2.2

+32GB карта памет в комплекта

С най-новата технология за изкуствен интелект и Android 9 Pie вашият телефон ще се напасне към вас още щом го извадите от кутията. А с ежемесечните актуализации за сигурност, той ще става все по-добър.

Пълни спецификации

AI technology

Help is at hand with the Google Assistant Button1

13 MP основна камера с усъвършенствани изображения при слаба светлина.

Аксесоари

Give your phone a new look with Nokia Xpress-on covers*

Дизайн

Solid polycarbonate body with a high-gloss finish for style and durability

Винаги сте една крачка напред с иновациите на изкуствения интелект

Гледайте сега

Google Assistant

Получавате помощ, докато сте в движение или вкъщи, само с едно докосване

Животът на изключително бързи обороти е тук с Google Assistant Button1. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент дори се обучава в процеса на работа, когато го използвате. Така можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Google Assistant

Можете да правите всичко с натискане на един бутон

Само натиснете специалния Google Assistant Button, за да свършите всичко по план, докато сте в движение, в колата или вкъщи - само чрез гласа си.

От списъците за пазаруване, до спортните резултати, вече можете да се справяте с всичко по-бързо от всякога.

Моментна снимка

Гледайте повече, правете повече

Докоснете два пъти, за да направите моментна снимка. С проактивни предложения и персонализирани данни ще виждате цялата информация, която ви трябва през деня. Всичко е тук - от графика на срещите до графика за пътуване до работа.

Най-добрата част? Колкото повече го използвате, толкова повече научава. И се превръща в перфектния асистент в ежедневните задачи.

Режим уоки-токи

Кажете какво искате и той ще го направи

Искате още по-бърз начин да говорите с Google Assistant? Натиснете и задръжте Google Assistant Button и можете веднага да задавате въпроси и команди.

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

По-добра видимост в тъмното

Времето през нощта е вашият нов приятел с 13 MP основна камера, която използва усъвършенствана технология за изграждане на образа при слаба осветеност. Където и да ви отведе нощта, снимките, които ще заснемете, ще са много по-добри.

Дисплей

Селфито е на почит

С дисплей 5.71" HD+ е още по-лесно да покажете най-доброто от себе си.

Отключване с биометрично лицево разпознаване

Отключвайте с един поглед

Нашата усъвършенствана функция за отключване с биометрично лицево разпознаване чрез изкуствен интелект прави вашата парола толкова уникална, колкото сте самите вие. Тази функция предлага удобна защита, като учи устройството да разпознава вашето лице и да отключва телефона само за вас.

Балансирани технологии

Перфектна хармония

Като комбинира най-новата технология за енергийна ефективност с най-новата платформа, Nokia WASP постига идеален баланс между функциите и живота на батерията на достъпна цена.

Панели Xpress-on

Изразете себе си

Открийте своя собствен стил със сменяемите панели Nokia Xpress-on. Изработени със същата прецизност и внимание като оригиналния корпус на телефона, те се сменят лесно, за да отразяват вашето настроение

Вижте

Дизайн

Високо качество. Удивителен дизайн.

Проектиран в Европа, вашият телефон отговаря на най-високите стандарти за качество. Благодарение на солидния си корпус от поликарбонат и гланцовото си покритие, той съчетава красота и сила в перфектна хармония.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px

Вижте проучването

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

Google, Android, Google Lens, свързаните с тях лога и други марки са търговски марки на Google LLC.

1 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

2Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

*Xpress-on панелите се продават отделно. Проверете наличност на местния пазар.