Nokia 2.2

‌‌

Nokia 2.2

Винаги сте една крачка напред с иновациите на изкуствения интелект

Android™

Непрекъснато се усъвършенства

Nokia 2.2 е сертифициран телефон включен в програмата Android One, който се предлага заедно с най-новите софтуерни изживявания на Android 9 Pie. Включва актуализации на операционната система за период от 2 години и ежемесечни актуализации за сигурност за период от 3 години, с които вашият телефон винаги е една крачка напред.

Без ненужни приложения на трети страни, които забавят телефона, и с изкуствен интелект, който се учи как използвате телефона си, получавате ваше лично чисто изживяване с Android.

Научете повече

Google Assistant

Получавате помощ, докато сте в движение или вкъщи, само с едно докосване

Животът на изключително бързи обороти е тук с Google Assistant Button1. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент дори се обучава в процеса на работа, когато го използвате. Така можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Научете повече

Панели Xpress-on

Изразете себе си

Открийте своя собствен стил със сменяемите панели Nokia Xpress-on. Изработени със същата прецизност и внимание като оригиналния корпус на телефона, те се сменят лесно, за да отразяват вашето настроение

Дизайн

Високо качество. Удивителен дизайн.

Проектиран в Европа, вашият телефон отговаря на най-високите стандарти за качество. Благодарение на солидния си корпус от поликарбонат и гланцовото си покритие, той съчетава красота и сила в перфектна хармония.

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Nokia 2.2

+32GB карта памет в комплекта

С най-новата технология за изкуствен интелект и Android 9 Pie вашият телефон ще се напасне към вас още щом го извадите от кутията. А с ежемесечните актуализации за сигурност, той ще става все по-добър.

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

Google, Android, Google Lens, свързаните с тях лога и други марки са търговски марки на Google LLC.

1 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

2Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

*Xpress-on панелите се продават отделно. Проверете наличност на местния пазар.

(