‌‌

Nokia 5.1

Вечната класика - усъвършенствана

Купи сега

Дизайн

Първокласна изработка

Android™ 9 Pie

Спестете време и удължете живота на батерията с Android 9 Pie

Android 9 Pie освобождава силата на изкуствения интелект, за да извлечете максимума от Вашия смартфон Nokia 5.1. Той се адаптира към Вас и начина, по който използвате телефона, научава Вашите предпочитания в движение и непрекъснато се усъвършенства, за да не губи бързата си реакция.

  • Адаптивна батерия
  • Интуитивен интерфейс базиран на жестове

Екран

По-голям екран, по-висока резолюция

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Екран

По-голям екран, по-висока резолюция

Nokia 5.1 има голям Full HD+ 5.5’’ IPS дисплей със съотношение 18:9, който е идеален за гледане на видео, сърфиране и игри. А по-високата резолюция гарантира, че съдържанието изглежда увеличено и по-контрастно.

  • 5.5’’ Full HD+ IPS дисплей
  • 18:9 съотношение

Камери

Удобна за групови селфита

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Камери

Удобна за групови селфита

Nokia 5.1 има основна 16 MP камера с фазов автофокус - по-бърза и по-надеждна система за автофокус, с която ще уловите всеки детайл. А предната 8 MP камера има зрително поле 84,6 градуса и може да заснеме цялата компания в един кадър.

  • 16 MP основна камера
  • 8 MP предна камера

Хардуер

Персонализирани характеристики

Осемядреният процесор на 2,0 GHz на Nokia 5.1 работи бързо, независимо дали изпращате съобщения, сърфирате, играете игри или превключвате между трите. Можете също да изберете размер на RAM паметта, паметта за съхранение и MicroSD картата според Вашите изисквания.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB памет¹

Софтуер

Най-доброто от Android

Научете повече
Научете повече
Научете повече

Софтуер

Най-доброто от Android

Nokia 5.1 с Android One предлага софтуерно изживяване, проектирано от Google. В новия удобен и лесен за употреба интерфейс има всичко, което искате, и нищо излишно, както и внимателно подбрани предварително инсталирани приложения и безплатно, неограничено и висококачествено хранилище2 с Google Photos. Редовните актуализации за сигурност и актуализациите на операционната система за две години означават, че новия Nokia 3 с Android One винаги ще бъде защитен и ще разчита на последните иновации на Google, като оптимизации за Google Assistant.

Nokia 5.1

Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Google, Android, Android One и други търговски марки са собственост на Google LLC. Oreo е търговска марка на групата Mondelez International, Inc. Офертите може да варират. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет. 2 Google Photos предлага безплатно, неограничено, висококачествено хранилище за снимки; изисква профил в Google и връзка с Интернет. 3 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 4Тестовете се извършват в лабораторни условия без фонови приложения. 5Ако е доставен с Android Oreo, може да се надгради до Android 9 Pie. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни