‌‌
Nokia 8 Sirocco

Обикновеният начин на живот заслужава необикновен телефон

Гледайте видео
android_one-white.svg
icon-play-circle-60.svg

Изящна изработка за реалния живот

В студения север ни учат да изработваме неща, на които можем да разчитаме в реалния живот. А в реалния живот, когато нещата не са като на кино, най-важното за смартфона е да можеш да разчиташ на него.

Android™ 9 Pie⁴

Спестете време и удължете живота на батерията с Android 9 Pie

Android 9 Pie освобождава силата на изкуствения интелект, за да извлечете максимума от Вашия смартфон Nokia 8 Sirocco. Той се адаптира към Вас и начина, по който използвате телефона, научава Вашите предпочитания в движение и непрекъснато се усъвършенства, за да не губи бързата си реакция.

Вижте повече за Android 9 Pie

Адаптивна батерия

Интуитивен интерфейс базиран на жестове

Nokia8Sirocco_03_design-phone-optimised.png

Дизайн

Приспособен да се вписва във всякакви условия

Nokia 8 Sirocco е изваян от моноблок неръждаема стомана, обработван машинно в продължение на часове до постигането на здрава, но уникално тънка и компактна форма. Със своята елегантност той пасва винаги и навсякъде.

Full 3D Corning® Gorilla® Glass 5 обвива всички страни, за да придаде красота и здравина, когато реалността го изисква.

Оптика

Всяка снимка се превръща в изкуство.

Широкоъгълната 12 MP основна камера с оптика ZEISS и 2х оптично увеличение ви осигуряват кристално ясни снимки, дори при лоши условия, правейки всеки ваш спомен удивителен.

Стани професионалист

С новия режим Pro Camera можеш лесно да контролираш всяка снимка, ръчно да настроиш по отделно баланса на бялото, фокуса, ISO, скорост на затвора и компенсиране на експонацията. Направи корекции и виж резултатите в реално време.

nokia_130-icon_camera.svg

Камера

12 MP камера с оптика ZEISS и оптично увеличение

nokia_6_2-icon-display.svg

Екран

Красиво извит 2K 5.5” дисплей

ANDROID ICON.svg

Софтуер

Най-доброто от Android, последните иновации от Google

Аудио

Дори ужасяващо силният звук звучи превъзходно

Nokia8Sirocco_ROW_sound_phones.png

Трите интегрирани микрофона осигуряват висок динамичен диапазон с 24-битово аудио и позволяват записване до 132 децибела. Това означава кристално ясен звук без изкривяване дори и на най-шумните концерти.

Nokia8Sirocco_ROW_sound_phones.png
Nokia8Sirocco_ROW__power-phone-1-PIE.png

Мощност

Подготвен за предстоящото

Nokia 8 Sirocco разполага с достатъчно мощност за висока производителност с 6 GB RAM и 128 GB1 вътрешно място за съхранение, за повече сигурност в утрешния ден. Има възможност за безжично зареждане и зареждане на 50% за 30 минути, за да не скучаете докато пътувате за работа сутрин. Истинският живот невинаги е слънчев, затова направихме Nokia 8 Sirocco водоустойчива по стандарта IP67.

Невероятна скорост

Успяхме да направим Nokia 8 Sirocco нашия най-бърз смартфон с Android™ до момента. Всъщност, той е един от най-бързите смартфони на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 835. Вече това е истинската скорост.

Nokia8Sirocco_08_android_phone-optimised.png

Софтуер

Най-доброто от Android

Android One осигурява софтуерно изживяване, създадено от Google, на Nokia 8 Sirocco. Вземете всичко, което искате, с опростен, лесен за използване интерфейс и подбран набор от предварително инсталирани приложения и безплатно, неограничено съхранение на високачествени снимки в Google Photos3. Редовните актуализации за сигурността и две години надграждания на ОС означават, че Nokia 8 Sirocco с Android One си остава защитена и разполага с последните иновации на Google като например оптимизация за Google Assistant.

Пълни спецификации

Дизайн

 • Размер 140,93 x 72,97 x 7,5 mm

 • Цвят Черен

Мрежа и свързаност

 • Скорост на мрежа LTE Cat 12 600 Mbps DL \ Cat13 150 Mbps(64QAM) UL

 • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (MIMO)

 • Други GPS/AGPS+GLONASS+BDS, NFC, ANT+

Производителност

 • Операционна система Android 9 Pie⁴

 • RAM 6 GB LPPDDR 4X

 • CPU Мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 835, осем ядра (4 x 2,36 GHz Kryo™ + 4 x 1,9 GHz Kryo™)

Хранилище

 • Вътрешна памет 128 GB1 USF 2.1

 • Облак Google Drive

Аудио

 • Високоговорител Единичен високоговорител със смарт усилвател

 • Микрофони 3 x AOP

Дисплей

 • Размер и вид 5,5" QHD pOLED

 • Материал стъкло Corning® Gorilla® Glass 5, 3D стъкло

Камера

 • Основни камери 12 MP Wide (1,4um, 2PD, f/1.7, FOV 78,2") + 13 MP Tele ( 1,0um, f/2,6, FOV47,3"), двутонална светкавица

 • Предна камера 5 MP, S.LSI 4E8, 1,4um, дисплей светкавица

Свързаност

 • USB Type-C

 • Сензори Сензор за пръстови отпечатъци, ALS/PS, G-сензор, E-компас, жироскоп, сензор на Хол, барометър

 • Bluetooth® 5.0, ANT+

батерия

 • Интегрирана батерия 3260 mAh батерия2

 • Qi безжично зареждане

Други

 • IP67 прахо- и водоустойчив.

Затвори характеристики

В кутията

Предложението може да варира. Проверете местната наличност. Всички спецификации, функции и друга информация за продукта подлежат на промяна без предизвестие. Използваните изображения са само с илюстративна цел.

Google, Android и Android One са търговски марки на Google LLC; Oreo е търговска марка на Mondelez International, Inc. group. Qualcomm, Snapdragon и Kryo са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирана в САЩ и в други държави. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или на нейните дъщерни дружества.

1Предварително инсталираните системен софтуер и приложения заемат значителна част от пространството в паметта. 2Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. В крайна сметка може да се наложи смяна на батерията. 3Google Photos предлага безплатно, неограничено съхранение за висококачествени снимки; изисква акаунт в Google и интернет връзка. 4Ако е доставен с Android Oreo, може да се надгради до Android 9 Pie. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни