‌‌

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Изследвайте всеки детайл

Купи сега

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Дизайн и производителност

Съвършенство

Изкуството е процес на усъвършенстване - премахване на ненужното, докато остане само чист и въздействащ образ. Изследвайте слоевете на Nokia 9 PureView тук.

Екран и звук

Удоволствие за сетивата

Екран и звук
Удоволствие за сетивата

Визуалното изживяване, което вашите снимки заслужават: Nokia 9 PureView е с 5,99” безрамков дисплей pOLED QHD с резолюция 2K. Технологията PureDisplay създава реални цветове и подобрена видимост при директна осветеност.

  • Поддръжката на HDR10 ви позволява да се насладите на най-новото съдържание с по-добри детайли, контраст и цвят
  • Запис на 4K HDR видео с пространствен звук за още по-завладяващо изживяване
  • Qualcomm® aptX™ за висококачествено възпроизвеждане на аудио от Bluetooth® високоговорители и слушалки

Софтуер: Операционна система

Android™ 9 Pie

Android 9 Pie прави Nokia 9 PureView толкова ефективен, колкото и мощен. Android 9 Pie използва изкуствен интелект, за да разпознава вашите предпочитания и да подобрява непрекъснато вашето изживяване.

  • Адаптивната батерия издържа по-дълго време между отделните зареждания.
  • App Actions прилага преки пътища въз основа на обичайните действия, които извършвате.
  • Slices ви доближава на едно докосване от препоръчаните приложения, когато са ви най-необходими.
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Изследвайте всеки детайл

Избери магазин

Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Android, Google и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom е или регистрирана търговска марка, или търговска марка на Adobe в Съединените щати и/или в други държави. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum.

1Системата от камери се състои от два сензора за цвят, които действат паралелно с три ултра-чувствителни монохромни сензора. Всеки монохромен сензор регистрира 2,9 пъти повече светлина от типичен сензор за цвят на смартфон. Под сензор на камера за смартфон се има предвид единичен сензор за цвят (12MP, 1,25 um, F/1.8).

2Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

5Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.