Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch 5G 5G Camera Display 6.82 inches 6.82 Battery Play

Nokia G50

5G смартфон, който е в крак и с днешния, и с утрешния ден, и е по-добър за вашия джоб.

Цвят
Модел
4 GB RAM, 128 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • Telenor
  • Vivacom

Nokia G50

По-качественият телефон е по-добър за вас, за вашия джоб и за планетата. Това е идеята на Nokia G50 - иновативен смартфон, който е страхотен днес и готов да посрещне бъдещето. Подготвен е за 5G¹, благодарение на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G, която носи в сърцето си. Nokia G50 е оборудван също и с батерия, която издържа няколко дни, 48 MP тройна камера с изкуствен интелект и стабилизация на образа, притежава скандинавска надеждност и качество на изработката, както и най-новата версия на Android™ 11 с актуализации на операционната система за 2 години и ежемесечни актуализации на сигурността за 3 години.

Пълни спецификации

Подготвен за 5G

Оборудван с мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G

48 MP тройна камера

Снимайте с помощта на изкуствения интелект и защитете своите снимки с воден знак

Голям дисплей

Оборудван със здрав 6,82” HD+ екран с голяма издържливост

Дълготрайна батерия

Издържа до 2 дни с едно зареждане

The sleek body of the Nokia G50
The sleek body of the Nokia G50

5G смартфон, който е в крак и с днешния, и с утрешния ден, и е по-добър за вашия джоб.

Taking a photo with Nokia G50

Камера

Уловете красотата във всичко наоколо

Ако винаги търсите красотата в света около нас, сега можете да я заснемете в невероятни детайли. Тройната 48 MP камера на Nokia G50 заснема спиращи дъха кадри с невероятни детайли, в които просто ще се влюбите.

Nokia G50 running Android 11

Android 11

Става все по-добър с времето

Няма смисъл от това да използвате един смартфон по-дълго, ако остарява и става все по-бавен с течение на времето. Затова Nokia G50 не само се предлага с най-новия Android 11, а вече е готов за следващите версии – с ежемесечни актуализации на сигурността за 3 години и актуализации на операционната система за 2 години. А в днешно време това означава предвидливост.

Talking on Nokia G50

Подготвен за 5G

Смартфон с иновациите на бъдещето

Въпреки че Nokia G50 вече е изключителен, той е предопределен да триумфира в бъдеще. Защото ще стане още по-добър, когато се свърже с 5G¹, благодарение на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G, проектирана да се оптимизира спрямо бъдещите технологии. И това със сигурност го прави е един доста умен телефон.

Поставяне на воден знак

Защитете своите снимки с воден знак

Независимо дали е няколко думи или само лого, водният знак ви дава възможност да добавите уникален подпис, с който да защитите своите снимки.

Watermarking a photo on Nokia G50
Taking a selfie with Nokia G50

Стабилизация на селфи

Стабилизирайте своето селфи

Перфектният момент за селфи трае само миг и не чака. Стабилизацията за селфи видео ще ви помогне да стоите стабилно в кадъра – дори когато ръката ви не е. А ако сте истинска нощна птица, използвайте супер нощен режим за селфи, за да правите страхотни селфита при слаба осветеност.

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

15G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мрежов оператор. Реалната скорост зависи от мрежата и от други фактори.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android е търговска марка Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави.