Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon 5G 5G Camera Display 6.82 inches6.82 Battery Arrow right

Nokia G50

Смартфони
Nokia G50

5G смартфон, който е в крак и с днешния, и с утрешния ден, и е по-добър за вашия джоб.

Цвят

Nokia G50

По-качественият телефон е по-добър за вас, за вашия джоб и за планетата. Това е идеята на Nokia G50 - иновативен смартфон, който е страхотен днес и готов да посрещне бъдещето. Подготвен е за 5G¹, благодарение на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G, която носи в сърцето си. Nokia G50 е оборудван също и с батерия, която издържа няколко дни, 48 MP тройна камера с изкуствен интелект и стабилизация на образа, притежава скандинавска надеждност и качество на изработката, както и най-новата версия на Android™ 11 с актуализации на операционната система за 2 години и ежемесечни актуализации на сигурността за 3 години.

Пълни спецификации

Подготвен за 5G

Оборудван с мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G

48 MP тройна камера

Снимайте с помощта на изкуствения интелект и защитете своите снимки с воден знак

Голям дисплей

Оборудван със здрав 6,82” HD+ екран с голяма издържливост

Дълготрайна батерия

Издържа до 2 дни с едно зареждане

5G смартфон, който е в крак и с днешния, и с утрешния ден, и е по-добър за вашия джоб.

Гледайте сега

Камера

Уловете красотата във всичко наоколо

Ако винаги търсите красотата в света около нас, сега можете да я заснемете в невероятни детайли. Тройната 48 MP камера на Nokia G50 заснема спиращи дъха кадри с невероятни детайли, в които просто ще се влюбите.

Android 11

Става все по-добър с времето

Няма смисъл от това да използвате един смартфон по-дълго, ако остарява и става все по-бавен с течение на времето. Затова Nokia G50 не само се предлага с най-новия Android 11, а вече е готов за следващите версии – с ежемесечни актуализации на сигурността за 3 години и актуализации на операционната система за 2 години. А в днешно време това означава предвидливост.

Подготвен за 5G

Смартфон с иновациите на бъдещето

Въпреки че Nokia G50 вече е изключителен, той е предопределен да триумфира в бъдеще. Защото ще стане още по-добър, когато се свърже с 5G¹, благодарение на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G, проектирана да се оптимизира спрямо бъдещите технологии. И това със сигурност го прави е един доста умен телефон.

Поставяне на воден знак

Защитете своите снимки с воден знак

Независимо дали е няколко думи или само лого, водният знак ви дава възможност да добавите уникален подпис, с който да защитите своите снимки.

Стабилизация на селфи

Стабилизирайте своето селфи

Перфектният момент за селфи трае само миг и не чака. Стабилизацията за селфи видео ще ви помогне да стоите стабилно в кадъра – дори когато ръката ви не е. А ако сте истинска нощна птица, използвайте супер нощен режим за селфи, за да правите страхотни селфита при слаба осветеност.

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia. Не поемате ангажименти и не е необходимо въвеждане на начин на плащане — готови сте за работа за по-малко от минута.

Научете повече
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

15G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мрежов оператор. Реалната скорост зависи от мрежата и от други фактори.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android е търговска марка Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави.