Facebook Instagram YouTube Twitter 5G 6.82

Nokia G50

Skip to main content

5G смартфон, който е в крак и с днешния, и с утрешния ден, и е по-добър за вашия джоб.

Enlarge Deep Ocean Nokia G50 from Front and Back
Enlarge Deep Ocean Nokia G50 from Front
Enlarge Deep Ocean Nokia G50 from Back
Enlarge Deep Ocean Nokia G50 from Back
Enlarge Deep Ocean Nokia G50 from Front and Back
Enlarge Deep Ocean Nokia G50 from Front
Enlarge Deep Ocean Nokia G50 from Back
Enlarge Deep Ocean Nokia G50 from Front and Back
ЦвятDeep Ocean
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia G50

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

The sleek body of the Nokia G50
The sleek body of the Nokia G50

5G¹ смартфон, който е в крак и с днешния, и с утрешния ден, и е по-добър за вашия джоб.

Nokia G50

По-качественият телефон е по-добър за вас, за вашия джоб и за планетата. Това е идеята на Nokia G50 - иновативен смартфон, който е страхотен днес и готов да посрещне бъдещето. Подготвен е за 5G¹, благодарение на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G, която носи в сърцето си. Nokia G50 е оборудван също и с батерия, която издържа няколко дни, 48 MP тройна камера с изкуствен интелект и стабилизация на образа, притежава скандинавска надеждност и качество на изработката, както и най-новата версия на Android™ 11 с актуализации на операционната система за 2 години и ежемесечни актуализации на сигурността за 3 години.

Пълни спецификации

Подготвен за 5G¹

Оборудван с мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G

48 MP тройна камера

Снимайте с помощта на изкуствения интелект и защитете своите снимки с воден знак

Голям дисплей

Оборудван със здрав 6,82” HD+ екран с голяма издържливост

Дълготрайна батерия

Издържа до 2 дни с едно зареждане

Taking a photo with Nokia G50

Камера

Уловете красотата във всичко наоколо

Ако винаги търсите красотата в света около нас, сега можете да я заснемете в невероятни детайли. Тройната 48 MP камера на Nokia G50 заснема спиращи дъха кадри с невероятни детайли, в които просто ще се влюбите.

Nokia G50 running Android 11

Android 11

Става все по-добър с времето

Няма смисъл от това да използвате един смартфон по-дълго, ако остарява и става все по-бавен с течение на времето. Затова Nokia G50 не само се предлага с най-новия Android 11, а вече е готов за следващите версии – с ежемесечни актуализации на сигурността за 3 години и актуализации на операционната система за 2 години. А в днешно време това означава предвидливост.

Talking on Nokia G50

Подготвен за 5G

Смартфон с иновациите на бъдещето

Въпреки че Nokia G50 вече е изключителен, той е предопределен да триумфира в бъдеще. Защото ще стане още по-добър, когато се свърже с 5G¹, благодарение на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G, проектирана да се оптимизира спрямо бъдещите технологии. И това със сигурност го прави е един доста умен телефон.

Поставяне на воден знак

Защитете своите снимки с воден знак

Независимо дали е няколко думи или само лого, водният знак ви дава възможност да добавите уникален подпис, с който да защитите своите снимки.

Watermarking a photo on Nokia G50
Taking a selfie with Nokia G50

Стабилизация на селфи

Стабилизирайте своето селфи

Перфектният момент за селфи трае само миг и не чака. Стабилизацията за селфи видео ще ви помогне да стоите стабилно в кадъра – дори когато ръката ви не е. А ако сте истинска нощна птица, използвайте супер нощен режим за селфи, за да правите страхотни селфита при слаба осветеност.

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

15G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мрежов оператор. Реалната скорост зависи от мрежата и от други фактори.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android е търговска марка Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави.