‌‌

Nokia-telefoner med Android™

Det perfekte match

Det tætte samarbejde mellem Nokia-smartphones og Android begyndte i 2017 med lanceringen af den første Nokia-smartphone med Android. Dette samarbejde har fortsat med hver Nokia-smartphone siden da, hvilket har givet millioner af brugere en oplevelse, der er ren, sikker og altid opdateret.

Hardware

Bedre ydeevne

Hver Nokia-smartphone med Android One opfylder et strengt sæt hardwarestandarder, herunder standarder for RAM, hukommelse og hastighed, så de kan levere maksimal ydeevne. Og med en lille, nøje udvalgt samling af forudinstallerede apps giver Nokia-smartphones med Android One dig mere lagerplads, som du kan bruge, lige som du vil.

Android one logo 130px, color

Software

Alt det væsentlige

Vores mål med Android One er at levere en fremragende smartphoneoplevelse med solid støtte fra Google™. Nyd en ubesværet, intuitiv brugergrænseflade, Google Assistent og ubegrænset opbevaring af billeder med Google Fotos, plus månedlige sikkerhedsopdateringer og med Google Play Protect allerede installeret, så enheden forbliver sikker, hurtig og yder bedst muligt.

android-one-logo-white 130px (no extra margins)

Android 9 Pie

Styrken ved kunstig intelligens

Android 9 Pie bruger kunstig intelligens på en effektiv måde, så du får mere ud af din Nokia-smartphone. Med nye funktioner som selvjusterende batteri og selvjusterende lysstyrke tilpasser telefonen sig til dig og den måde, som du bruger den på, lærer dine præferencer at kende og forbedres med tiden, så alt kører bedre længere.

Få flere oplysninger om Android 9 Pie
Android (Go-udgaven)

Spar data, og føl dig sikker

Android (Go-udgaven) er optimeret, så du kan bruge apps hurtigere og uden irriterende forsinkelser. Med apps, der fylder mindre, større hukommelse og meget mere kontrol over, hvordan dit indhold bliver opbevaret, hjælper Android (Go-udgaven) dig med at spare plads til det, der betyder mest.

Google, Android og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC. Oreo er et varemærke tilhørende Mondelēz International, Inc.-gruppen. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1 Nokia-smartphones med Android One inkluderer Nokia 3.1, Nokia 5.1, 5.1 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus og Nokia 8 Sirocco.

2Google Fotos tilbyder gratis ubegrænset fotoopbevaring i høj kvalitet. Det kræver en Google-konto og en internetforbindelse.