Nokia 5.3

‌‌

Nokia 5.3

The only gadget you’ll ever need

Vælg stort. Gå længere.

Quad-kamera

Det rette kamera til den rette tid

Se verden fra et helt nyt perspektiv – eller fire – med det alsidige quad-kamera. Kom helt tæt på med makroobjektivet, eller indfang hele landskabet med det ultrabrede 118°-objektiv.

Avanceret AI-foto

Smarte værktøjer gør dine billeder endnu bedre

Kraftfuld AI-billedbehandling giver dig kreative værktøjer til at opnå fantastiske billeder. Glem blitzen, og få alligevel det perfekte billede takket være nattilstand. Tag fremragende billeder, der virkelig skiller sig ud, i portrættilstand med forbedrede bokeh-effekter.

Skærm

Gå på oplevelse i den store skærm

Den imponerende skærm på 6,55" transporterer dig ind i en anden verden – uanset om du spiller eller ser film. Plus, det er en kæmpeskærm, der stadig kan være i lommen. Win-win.

CERTIFICERET AF TÜV RHEINLAND

Dine øjne vil takke dig

Med det ekstrastore display har vi også sørget for at hjælpe med at passe på dine øjne. Derfor har Nokia 5.3 modtaget certificering for lavt blåt lys fra TÜV Rheinland, hvilket betyder mindre belastning, når du nyder alle dine yndlingsapps, -spil og -videoer.

To dages batterilevetid¹

Kraft, du kan stole på

Du har strøm til 2 dage1 takket være batteriet på 4.000 mAh2 og AI-assisteret selvjusterende batteri, der gemmer energien til de apps, du bruger mest. Med al den kraft kan du sige farvel til batteriangst for altid.

Spil og underholdning

Bygget til hastighed. Forberedt til spil.

Vær med helt fremme, og deltag i spillet i længere tid takket være den dynamiske Qualcomm® Snapdragon™ 665-processor og den episke 6,55" skærm.

Android One-løftet

Klar til Android 11 og nyere

Android One leverer en ren softwareoplevelse med en strømlinet grænseflade og uden bloatware. Og med regelmæssige sikkerhedsopdateringer og softwareopgraderinger bliver din Nokia 5.3 hele tiden bedre.

Design

Holdbarhed har aldrig været smukkere

Nokia 5.3 har en elegant 2,5D glasfront og en ridsefast komposit-bagside, der giver lang holdbarhed. Vælg mellem 3 slående nordisk-inspirerede farver – cyan, sand og kul.

Google Assistant-knappen³

Lidt hjælp, uanset hvor du tager hen

Det er nemmere end nogensinde at få adgang til yndlingsassistenten med den dedikerede Google Assistant-knap3. Den lærer og tilpasser sig, hver gang du bruger den – så du kan gøre mere med dit liv ved at gøre mindre med din telefon.

Funktioner

Nokia 5.3

Nå længere med Nokia 5.3. Det fremragende firedobbelte kamera tager dine fotos til nye højder Træd ind i en anden verden med den enorme 6,55" skærm. Og du kan sige farvel til batteriangst med 2-dages batterilevetid1. Desuden kan du håndtere enhver opgave lynhurtigt med Qualcomm® Snapdragon™ 665-processoren og det nyeste Android 10-operativsystem – som bliver bedre med hver opgradering i to år.

Kamera

Kamera

Utroligt firedobbelt kamera med avanceret AI-billeddannelse.

Skærm

Skærm

Se alle dine videoer på det episke 6,55" display.

Processor

Processor

Lavet til spil med den kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 665-processor.

batteri

batteri

Fuld kraft i længere tid med 2-dages batterilevetid1.

Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Den todages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, browsing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(