Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna 2.8

Nokia 6310

Gå til hovedindholdet

Ikonet er tilbage

Nokia 6310

Den nye Nokia 6310 har den ikoniske silhuet fra originalen, men opdaterer den med nogle fantastiske nye tilføjelser såsom en stor, buet skærm, forbedret læsbarhed og tilgængelighed samt en masse klassiske funktioner, som du kender og elsker: en trådløs FM-radio, et imponerende batteri, der holder i ugevis mellem opladninger, og lad os ikke glemme det klassiske Snake. Det hele er samlet i et robust ydre, der kan klare hverdagens slid. Nokia 6310 er den velkendte telefon til den moderne verden.

Komplette specifikationer

Klassisk design

Et velkendt udseende med et robust ydre af polycarbonat

Tilgængelighed

De forstørrede menuer og muligheden for større skrifttyper gør den nem at bruge for enhver

Se ting tydeligt

En klar, buet 2,8"-skærm

Underholdning

Slå highscoren i Snake, og nyd den trådløse FM-radio

Ikonisk

En moderne klassiker, nydesignet

Den nye Nokia 6310 har taget den ikoniske form fra den originale Nokia 6310 og genopfundet den til 2021 med en række nye funktioner, herunder større taster, forstørrede menuer, en radio m.m.

Tilgængelighed

Velkendt og nem at bruge

Nu er det slut med at knibe øjnene sammen – Nokia 6310 kommer med nye forstørrede menuer og skrifttyper, der forbedrer læsbarheden.

Tilgængelighedstilstanden kan automatisk indstille til ét-ikons-visning, øge skriftstørrelsen yderligere og skrue helt op for lyden – alt sammen på den telefonopsætning, du sikkert allerede kender og holder af.

Design

Designet til hverdagen

Vælg den farve, der passer til din personlighed. Nokia 6310 fås i en række naturlige farver, herunder mørkegrøn, sort og gul. Den har et hårdt ydre af polycarbonat, der er stærkt nok til at håndtere hverdagens stød.

Skærm

Se indholdet tydeligere

Nokia 6310 har en 2,8"-skærm med buet glas, der hjælper dig med at se alt dit indhold endnu tydeligere.

Sjov

Fuld af sjov og underholdning

Det er mere end en telefon til at blot at tale i. Nokia 6310 er også en telefon, der lader dig slappe af. Den indeholder det klassiske Snake-spil samt en trådløs FM-radio, så du kan nyde musik, følge med i nyhederne eller lytte til sport – høretelefoner er ikke nødvendige.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.