Batterilevetid

Længere batterilevetid

Sådan sparer du på strømmen: 1. Oplad altid batteriet helt. 2. Slå unødvendige lyde fra, f.eks. lyde fra tryk. Tryk på Indstillinger > Lyd > Avanceret, og vælg, hvilke lyde der skal beholdes, under Andre lyde og vibrationer. 3. Brug et headset med ledning i stedet for højttaleren. 4. Indstil telefonskærmen til at slukkes efter kort tid. Tryk på Indstillinger > Skærm > Dvale, og vælg tidspunktet. 5. Tryk på Indstillinger > Skærm > Lysstyrke. Sørg for, at Tilpasset lysstyrke er slået fra. Du kan indstille lysstyrken ved at trække lysstyrkeskyderen. 6. Luk apps, der kører i baggrunden: Tryk på check_box_outline_blank, og vælg de apps, du ikke har brug for. 7. Slå strømsparefunktionen til: Tryk på Indstillinger > Batteri > Batterisparefunktion, og vælg Til. 8. Slå placeringstjenester fra, når du ikke har brug for dem: Tryk på Indstillinger > Sikkerhed og placering, og sæt Placering til Fra. 9. Brug netværksforbindelser selektivt: Slå kun Bluetooth til, når det er nødvendigt. Brug en Wi-Fi-forbindelse til at oprette forbindelse til internettet i stedet for en mobildataforbindelse. Deaktiver søgningen efter tilgængelige trådløse netværk på telefonen. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Wi-Fi, og sæt den til Fra. Hvis du lytter til musik eller bruger telefonen på anden måde og ikke vil modtage eller foretage opkald, skal du skifte til flytilstand. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Flytilstand. Flytilstand afbryder forbindelser til mobilnetværket og slår enhedens trådløse funktioner fra.