Opkald, kontakter og beskeder

Send og modtag beskeder

Skriv og send beskeder

1. Vælg Menu > > Ny besked.
  2. Tilføj modtagerne. Du kan indtaste et telefonnummer direkte eller trykke på for at tilføje en modtager fra enten dine kontakter eller grupper.
  3. Skriv en besked.
  4. Tryk på Send.

Skriveindstillinger

Du kan finde forskellige indstillinger for at skrive en besked fra , når du er i beskedfeltet. Du kan indsætte smileys og symboler eller bruge færdige skabeloner. Du kan tilføje billeder, videoer eller kontaktkort, annullere beskeder og gemme dem som kladde.

Beskedindstillinger

Når du har modtaget beskeder på din telefon, skal du vælge beskeden uden at åbne den og trykke på .

Du kan f.eks. ringe til afsenderen, slette samtalen og føje afsenderen til Kontaktpersoner. Du kan også få adgang til Beskedindstil.