Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 6300 4G

[skipToMainContent]
Alle enheder

Nokia 6300 4G

Taster og deleKonfigurer og tænd telefonenOplad telefonen
Sikkerhed og persondata

Sikkerhedsindstillinger

Du kan redigere de tilgængelige sikkerhedsindstillinger.

Tjek de tilladelser, som dine apps skal bruge

  1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Indstillinger.
  2. Rul til højre til Persondata og sikkerhed, og vælg App-tilladelser.
  3. Vælg en app for at se, hvilke tilladelser den kræver. Du kan tildele eller afvise tilladelser.

Administrer indstillinger for persondata for internettet

  1. Tryk på navigeringstasten, og vælg Indstillinger.
  2. Rul til højre til Persondata og sikkerhed, og vælg Undlad at spore.
  3. Vælg, om du vil tillade, at websteder sporer din browsing på internettet.
Synes du, dette var nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Vores English chat er åben 24/7. Du kan stadig kontakte vores engelske chatsupport – udfyld dine kontaktoplysninger først!

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.