Batterilevetid

Der er forskellige ting, du kan gøre for at spare på strømmen på telefonen.

Længere batterilevetid

Sådan sparer du på strømmen:

1. Oplad altid batteriet helt.
  2. Slå unødvendige lyde fra, f.eks. lyde fra tryk. Tryk på Indstillinger > Lyd > Avanceret, og vælg, hvilke lyde der skal beholdes, under Andre lyde og vibrationer.
  3. Brug hovedtelefoner med kabel i stedet for højttaleren.
  4. Indstil telefonskærmen til at slukkes efter kort tid. Tryk på Indstillinger > Skærm > Avanceret > Skærmtimeout, og vælg tidspunktet.
  5. Tryk på Indstillinger > Skærm > Lysstyrke. Du kan indstille lysstyrken ved at trække lysstyrkeskyderen. Sørg for, at Tilpasset lysstyrke er deaktiveret.
  6. Luk apps, der kører i baggrunden.
  7. Brug placeringstjenester selektivt: Slå placeringstjenester fra, når du ikke har brug for dem. Tryk på Indstillinger > Placering, og deaktiver Brug placering.
  8. Brug netværksforbindelser selektivt: Slå kun Bluetooth til, når det er nødvendigt. Brug en Wi-Fi-forbindelse til at oprette forbindelse til internettet i stedet for en mobildataforbindelse. Deaktiver søgningen efter tilgængelige trådløse netværk på telefonen. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Wi-Fi, og deaktiver Brug Wi-Fi. Hvis du lytter til musik eller bruger telefonen på anden måde og ikke vil modtage eller foretage opkald, skal du skifte til flytilstand. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Flytilstand. Flytilstand afbryder forbindelser til mobilnetværket og slår enhedens trådløse funktioner fra.