Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Design Display 5.2 inches 5.2 Camera Processor Play Arrow right

Nokia 3.1

Απλότητα χωρίς συμβιβασμούς στον σχεδιασμό.

Χρώμα
Επιλογές
2 GB RAM , 16 GB Εσωτερική μνήμη , Διπλή SIM

*Excluding public holidays, this product can be delivered the next day if ordered before 5.00 PM Monday⁠–Thursday. Orders placed on Friday will be delivered on the following working day. If you change your mind, you can return the item within 30 days.

Nokia 3.1

Πλήρεις προδιαγραφές

Σχεδίαση

Απολαύστε εξαιρετική αίσθηση με τη σμιλευμένη οθόνη από Γυαλί Corning® Gorilla®

Οθόνη

Η οθόνη HD+ 5,2" προσφέρει μεγιστοποιημένες διαστάσεις οθόνης σε μια συμπαγή συσκευή

Κάμερα

Τραβήξτε ευκρινείς φωτογραφίες με την κάμερα αυτόματης εστίασης 13 MP

Υλικό

Μεγαλύτερη ισχύς για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας, χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή

Η καλύτερη παρέα

Παρακολουθήστε τώρα

Σχεδίαση

Μια πολύτιμη σχεδίαση

Η όψη και η αίσθηση του Nokia 3.1 είναι εξαιρετικές. Προσελκύει τα βλέμματα χάρη στις λεπτές καμπύλες και τις εντυπωσιακές πλευρές του από αλουμίνιο που έχουν χαραχθεί με διαμάντι. Με την κυρτή πίσω πλευρά και τη σμιλευμένη οθόνη με γυαλί Corning® Gorilla®, το Nokia 3.1 εφαρμόζει άψογα στο χέρι σου.

Οθόνη

Η ιδανική αναλογία διαστάσεων οθόνης

Συσκευή μικρών διαστάσεων με μεγιστοποιημένο χώρο οθόνης. Η αναλογία 18:9 στο Nokia 3.1 είναι ιδανική ώστε να επωφελείσαι στο έπακρο από την οθόνη HD+ 5,2’’, ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείς ταινίες ή τροφοδοσίες περιεχομένου – πλήρης αξιοποίηση της οθόνης.

Κάμερες

Ευκρινέστερες, πιο λεπτομερείς φωτογραφίες

Η 13 MP κύρια κάμερα αυτόματης εστίασης με LED φλας σου επιτρέπει να τραβήξεις εντυπωσιακές φωτογραφίες, είτε βρίσκεσαι έξω, είτε μέσα σε εσωτερικούς χώρους. Ενώ η 8 MP εμπρόσθια κάμερα με ευρύ οπτικό πεδίο 84,6 μοιρών είναι ιδανική για ομαδικές selfies.

Υλικό

Οι καλύτερες εφαρμογές στα δάχτυλά σου

Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Octa-Core στο Nokia 3.1 βελτιστοποιεί την εμπειρία χρήσης, ανεξάρτητα από το αν παίζεις παιχνίδια AR ή εκτελείς ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές. Θα έχεις επίσης ασφαλή πρόσβαση σε χρήσιμες εφαρμογές όπως το Google Pay.

Λογισμικό

Ό,τι καλύτερο προσφέρει το Android

Το Android One φέρνει την εμπειρία του λογισμικού σχεδίασης Google στο Nokia 3.1. Απόλαυσε όλα όσα θέλεις, χωρίς περιττά στοιχεία, σε μια βελτιστοποιημένη και εύχρηστη διεπαφή, μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα προεγκατεστημένων εφαρμογών, καθώς και δωρεάν, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας 1 στο Google Photos. Οι τακτικές ενημερώσεις ασφάλειας και τα δύο χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος σημαίνουν ότι Nokia 3.1 με Android One παραμένει ασφαλές και διαθέτει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της Google, όπως για παράδειγμα την υποστήριξη για το Google Assistant.

android one-full

Μάθετε περισσότερα για το Android One

Μελέτη Counterpoint

Νούμερο 1 στην κατάταξη Trust Ranking για δεύτερη χρονιά*

"Η Nokia ηγείται των κατατάξεων 'Trust Ranking' για λογισμικά, ενημερώσεις ασφαλείας και ποιότητα κατασκευής"

Η παροχή μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας για 3 χρόνια και αναβαθμίσεων λογισμικού Android™ για 2 χρόνια σημαίνει πως για μία ακόμη φορά, τα smartphones της Nokia βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης των Counterpoint Research 2020 trust rankings. Και με δοκιμές συσκευών οι οποίες υπερβαίνουν τον μέσο όρο της βιομηχανίας, βρισκόμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone σε ό,τι αφορά την ποιότητα κατασκευής. Ρίξτε μια ματιά στη μελέτη για να ανακαλύψετε περισσότερα.

logo-Counterpoint-black-180px

Διαβάστε τη μελέτη

Μη χάσετε το παραμικρό. Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές των τηλεφώνων Nokia.

Οι ονομασίες Android και Google αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Η ονομασία Oreo αποτελεί εμπορικό σήμα του ομίλου Mondelez International, Inc. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Έλεγξε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Η δοκιμή μπαταρίας διάρκειας 2 ημερών έγινε σε πραγματικές συνθήκες χρήσης από την HMD Global. Η δοκιμή περιελάμβανε την ενεργή χρήση μιας συσκευής για 5 ώρες την ημέρα με μια νέα μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (όπως social media, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή διεξήχθη με κανονικές ρυθμίσεις συσκευής σε ένα φωτισμένο εσωτερικό περιβάλλον. Η συσκευή έμεινε σε αναμονή όλη τη νύχτα.

2 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

3 Δεν διατίθεται σε όλες τις αγορές, ελέγξτε την τοπική διαθεσιμότητα

4 Η δωρεάν αποθήκευση σε υψηλή ποιότητα απαιτεί λογαριασμό Google και σύνδεση στο διαδίκτυο.

5 Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.

*Σύμφωνα με τη μελέτη της Counterpoint Research για το 2020.